MaxiMarc Cadarca

MaxiMarc Cadarca
MaxiMarc Cadarca

MaxiMarc Cadarca

Nasul este predominant de visine, prune si ierburi aromatice (eucalipt). Are o aroma speciala si consistenta de visine foarte coapte, spre vișinata, prune, compot de prune, menta, condimente, cu un corp plin, catifelat. Postgustul este ierbos, insa pastreaza note de fructe de padure.

42,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii au fost culesi in doua perioade diferite. Cadarca a fermentat pe tescovina timp de o luna cu macerare post fermentativa lunga, pentru a scoate tot potentialul soiului. Maturarea s-a facut 50% in baricuri din stejar romanesc si 50% in inox, doar cu drojdiile proprii.

Temperatura de servire16-18 °C.

Asocieri culinareCarne de pasare si de porc, preparate la gratar, peste de lac.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cadarca
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2018/2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile