Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Cabernet Sauvignon Reserva

Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Cabernet Sauvignon Reserva
Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Cabernet Sauvignon Reserva

Crama Jelna Dealu Negru By Jelna Cabernet Sauvignon Reserva

Culoarea este violacee intensa cu nuante albastrui. Vinul se deschide in note intense de violete, visine parguite, coacaze, rom, ciocolata amaruie si vanilie frantuzeasca. Ataca palatinul, hotarat si cucereste fara ezitare papilele prin corpul suculent, concentratia mare in taninuri si aromele descrise mai sus. Persista pe post-gust in acelasi ton puternic si dominant.

65,25 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Strugurii au fost culesi manual si adunati in ladite de capa-citate mica (10kg) in decada a lunii Octombrie, pentru ca mai apoi sa fie stocati in depozite frigorifice cu scopul de a fi adusi la o temperatura joasa de aproximativ 0-2 grade C.

Imediat ce au atins temperatura optima, strugurii au fost selectati cu ajutorul unei mese vibrante si apoi desciorchinati cu blandete. apoi au fost sortati cu atentie cu ajutorul unei mese vibrante. Zdrobiti fiind usor, acestia si-au urmat cursul natural spre recipientul de inox, unde au fost lasati timp de 3 zile. Fermentatia a decurs timp de 7 zile la temperatura de 26 grade celsius, operandu-se 1 delestage dimineata si un remontage inchis seara, zilnic. Odata ce fermentatia s-a incheiat, s-a efectuat o post-termomaceratie la 28 grade Celsius timp de 3 zile. Vinul ravac a fost separat de vinul de presa, pentru acest Cabernet folosindu-se doar ravacul.

Editie limitata: 6537 sticle.

Temperatura de servire: 15 - 18 °C.

Asocieri culinare:preparate de carne rosie la cuptor, branzeturi maturate, deserturi pe baza de ciocolată neagra.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2020
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,3%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile