Château de Saint Cosme Côtes du Rhône "Les Deux Albion" Rouge

Château de Saint Cosme Côtes du Rhône "Les Deux Albion" Rouge
Château de Saint Cosme Côtes du Rhône "Les Deux Albion" Rouge

Château de Saint Cosme Côtes du Rhône "Les Deux Albion" Rouge

”O profunzime frumoasă, de minerale pietroase, închise la culoare și fructe de pădure negre coapte, cu o bogăție de tanini catifelați. Prune negre și lichior de ciocolată în final. Impresionant.”

99,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

92 Puncte James Suckling

91 Puncte Parker: ”Un vin care livrează permanent mai mult decât ne așteptăm. Notele de tufăriș accentuează aromele de afine din acest vin cu corp plin, catifelat. Debordând de tente de cireșe și fructe cu os, vinul este un corn al abundenței plin de fructe coapte, cu sfârșit lung, catifelat .”

91 Puncte Wine Spectator 

Ediția 2015 - Descrierea lui Louis Barruol: ”Pentru un vinificator, cel mai dificil este să facă lucrurile cât mai simplu posibil, lăsând impresia că nu a intervenit cu nimic. Această abordare necesită multă experiență, un simț al anticipării și o cunoaștere profundă a meseriei. Les deux Albion este ”laboratorul nostru de idei” în ceea ce privește co-fermentarea soiurilor de struguri din sud. În fiecare an, o cantitate mică de struguri este dedicată unor experimente care, în general, ne readuc la ceea ce făcea tatăl meu, care a experimentat destul la viața lui. Vinificatorii tineri încearcă să-și demonstreze capacitatea de a face un vin bun și acesta este cursul normal al lucrurilor, dar este mult mai interesant să "ghidezi" strugurele decât să i te impui. Asta făcea tatăl meu și cred că avea dreptate. O dovedește calitatea deosebită a vinurilor lui. Les deux Albion 2015 este antologic: el reușește să combine profunzimea și blândețea, structura și finețea. Syrah-ul, care, pentru moment, este într-o cantitate puțin mai mare decât celelalte soiuri, oferă o trăsătură sudică absolut superbă, care amintește de miticul 1999. Într-adevăr, în ciuda prețului său foarte rezonabil, Les deux Albion 2016 poate fi un vin de colecție... Pentru a vă convinge, gustați-l și, eventual, decideți să păstrați celelalte sticle... Zmeură supracoaptă, turtă dulce, miere. Îmbuteliat fără a fi filtrat.”

                - 92 Puncte James Suckling: ”Arome impresionante de piper și condimente, cu accente de mure și tente aproape bituminoase. Pe palatin, o esență profundă de fructe negre și lemn dulce. Excepțională profunzime și sfârșit afumat, încântător. Un star din Côtes du Rhône.”

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Syrah, Grenache, Carignan, Mourvèdre, Clairette
  • Tara de origine - Franta
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile