Terra Romana Feteasca Neagra SERVE

Terra Romana Feteasca Neagra SERVE
Feteasca Neagra 2011 - vin rosu sec

Terra Romana Feteasca Neagra SERVE

Contele Guy Tyrel de POIX este un producator francez de vinuri, proprietar a 50 de hectare de vie in Corsica (Domeniul Peraldi) si descendent al unei vechi familii nobiliare. Din podgoria de la Dealul Mare provine vinul de astazi, un vin cu o culoare profunda, care exprima perfect caracteristica de soi prin arome de prune uscate, mure, cirese amare si piper negru.

49,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Terra Romana Feteasca Neagra S.E.R.V.E

Acest soi ne este foarte drag nouă, echipei de la SERVE. Fondatorul firmei, Contele Guy de Poix, a întâlnit pentru prima dată Feteasca Neagră aici, în Ceptura, în toamna lui 1994. Și acesta a fost motivul pentru care a hotărât să nu mai părăsească acest ținut.

Pentru a putea înfiinţa plantaţii de calitate am creat propria noastră pepinieră şi am selecţionat altoi timp de 10 ani de zile din cele mai bune plantaţii existente în Dealul Mare.

Anul 2015, un an cald și secetos, cu o toamnă perfectă pentru coacerea strugurilor, ne-a dat această Fetească de o culoare profundă, și care exprimă perfect caracteristica de soi prin arome de prune uscate, fructe negre de pădure şi piper. Am decis aşadar să vă prezentăm acest vin în starea sa cea mai pură; astfel, prezenţa unor depozite de tartru şi culoare în sticlă nu este imposibilă şi este dovada unei stabilizări neagresive.

ASOCIERE CULINARA: Vinul se serveşte cu carne roşie, friptură de miel, vânat cu pene.

Temperatura de servire: 17-19°C

Potenţial de învechire: 7 ani

Categorie : Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile