Terra Romana Feteasca Neagra SERVE

Terra Romana Feteasca Neagra SERVE
Feteasca Neagra 2011 - vin rosu sec

Terra Romana Feteasca Neagra SERVE

Aspect:culoare rosu intens cu reflexe violacee,
Miros: Intens condimentat (piper negru), gutuie, trufă, cu note de fructe roșii coapte și stafide.
Gust: Persistent, fructe negre: mure, afine, prune coapte - uscate, puternic dar elegant cu tanini fini și complecși

55,15 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Terra Romana Feteasca Neagra S.E.R.V.E

Se spune că prima dragoste nu se uită cu una, cu două. Sentimentele sunt frumoase, dulci, dar intense. Ca un pahar de Terra Romana Fetească Neagră 2017. Acest vin elegant adună în esența sa emoții ce cu greu pot fi descrise în cuvinte. Gustul aparte este conferit de aroma complexă de fructe negre: prune coapte, mure și afine. Mirosul este cel care îi oferă intensitate. Izul puternic condimentat completat de gutuie, trufe, note de fructe roșii și stafide îl transformă într-o băutură specială care îți va stârni toate simțurile.

Îți mai aduci aminte primele cuvinte, zâmbete și priviri fugare? Îți mai aduci aminte prima iubire? Bucuria începuturilor este poate cea mai frumoasă și aduce cu ea emoția pe care nu o poți reda în cuvinte. Intensitatea momentelor îți străbate tot corpul în viteză, tot așa fiecare înghițitură de Terra Romana Fetească Neagră 2017 curge prin fiecare celulă umplându-te de nostalgie.

Gustul complex, dar sublim oferit de fructele negre: prune coapte, mure și afine te poartă în amintirea unor săruturi pasionale la apus de soare. Atunci când inimile bat în același ritm și sufletul zburdă parcă eliberat. E atâta emoție în fiecare pahar de Terra Romana Fetească Neagră 2017 încât retrăiești clipe memorabile. Prima ta iubire a fost la fel de puternică precum mirosul condimentat al acestui vin. Și în același timp tandră și suavă precum izul de gutuie coaptă, trufe, fructe roșii și stafide. Ce arome divine îți răsfață simțurile!

Iubirea ta de odinioară a fost pasională, roșie precum carnea de oaie, vită sau vânat, din preparatele care pun în evidență caracterul acestui vin. Sau poate preferi un miel la cuptor și brânzeturi maturate. Condimentează aceste bunătăți până simți focul din inima ta și lasă-ți mintea să zburde spre gândurile tale dragi.

Savurează amintiri la un pahar de Terra Romana Fetească Neagră 2017, la o temperatură de 15°-16°C pentru a te bucura de fiecare poveste nerostită. Păstrează astfel cele mai frumoase senzații care îți vor însoți pașii ani de-a rândul. Nimeni în afară de tine nu va avea acces la acest sertar din viața ta. Deschide-l din când în când, sau păstrează-l acolo, așa cum acest vin are un potențial de învechire de 8-10 ani. Toate lucrurile bune se lasă așteptate. Dar totodată sunt cele care își pun amprenta iremediabil asupra sufletului nostru.

Tu îți mai amintești prima iubire? Gustă un vin Terra Romana Fetească Neagră 2017 și împacă-te cu părți din trecut care te-au construit.

ASOCIERE CULINARA: Carne roșie (oaie, vită, vânat) ce poate fi condimentată peste medie, miel la cuptor, sarmale, brânză maturată

Temperatura de servire:15-16°C, cu o aerare anterioară de circa 2 ore

Potenţial de învechire: 8-10 ani

Categorie : Vin rosu

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2017
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile