Montemajor Quattronotti Negroamaro Appassimento

Montemajor Quattronotti Negroamaro Appassimento
Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento

Montemajor Quattronotti Negroamaro Appassimento

Nas proaspat, care debordeaza de note de fructe negre (mure, prune coapte,  cirese negre) si condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini si aciditate echilibrate si arome opulente si dulci de afine, zmeura neagra, cirese negre, prune uscate si gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb si o adiere de piele. Sfarsit persistent si aromat.

72,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 

Producător: Azienda Montemajor - Puglia

Soi: Negroamaro - struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)

Culoare: roșu-rubiniu închis

Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte,  cireșe negre) și condimente

Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat

Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi

Temperatura de servire: 15-18°C

98 Puncte Luca Maroni

Ediția 2019 - 98 Puncte Luca Maroni

Ediția 2018 - 97 Puncte Luca Maroni

Ediția 2017 - 98 Puncte Luca Maroni

Montemajor este proprietatea unui renumit oenolog, Mario Ercolino și a soției sale, Roberta Pirone. Deși podgoria este situată în Campania, cei doi soți au cumpărat, în timp, mai multe vii din sudul Italiei. Atent alese, ele au o expunere extraordinară, vițe vechi și un potențial formidabil. Mario Ercolino a învățat să facă vin de la părinții săi, alături de care a lucrat la cunoscuta lor proprietate Feudi di San Gregorio, cea care a pus Campania pe harta mondială a vinului. Vinurile lui sunt recunoscute pentru corpolență, puritatea fructului și finețea deosebită. De regulă, el recoltează cu 7 - 10 zile mai târziu, pentru a obține un surplus de maturitate și intensitate. Este foarte iubit de critici și, în special, de Luca Maroni.

La Montemajor, strugurii sunt presați foarte delicat, iar fermentația are loc în tancuri de inox, la temperatură controlată.

 

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Negroamaro - struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)
  • Tara de origine - Italia
  • An recolta - 2022
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile