Montemajor ”Maravento” Vendemmia Tardiva Syrah

Montemajor ”Maravento” Vendemmia Tardiva Syrah
Montemajor ”Maravento” Vendemmia Tardiva Syrah

Montemajor ”Maravento” Vendemmia Tardiva Syrah

”Cel mai bun vin roșu din Italia! Senzațional! O concentrație incredibilă, o forță uimitoare. Un vin maiestuos, cremos și catifelat care dezvoltă o aromă minunată, are o culoare închisă și o dulceață fermecătoare. Un melanj de parfum clasic, note balsamice, mentă, coacăze și vanilie. Puternic și intens, vinul demonstrează splendoarea maturării în stejar.”

85,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

98 Puncte Luca Maroni

Montemajor este proprietatea unui renumit oenolog, Mario Ercolino și a soției sale, Roberta Pirone. Deși podgoria este situată în Campania, cei doi soți au cumpărat, în timp, mai multe vii din sudul Italiei. Atent alese, ele au o expunere extraordinară, vițe vechi și un potențial formidabil. Mario Ercolino a învățat să facă vin de la părinții săi, alături de care a lucrat la cunoscuta lor proprietate Feudi di San Gregorio, cea care a pus Campania pe harta mondială a vinului. Vinurile lui sunt recunoscute pentru corpolență, puritatea fructului și finețea deosebită. De regulă, el recoltează cu 7 - 10 zile mai târziu, pentru a obține un surplus de maturitate și intensitate. Este foarte iubit de critici și, în special, de Luca Maroni.

Vinul este numit după Lojacono-Maraventano, o celebră clădire în stil baroc din secolul al XVII-lea, situată în Agrigento.

La Montemajor, strugurii sunt presați foarte delicat, iar fermentația are loc în tancuri de inox, la temperatură controlată.

Recomandări gastronomice: carne roșie la grătar, pește cu carne roșie, paste, brânzeturi maturate.

Temperatura de servire: 15-18°C.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Syrah - struguri culeși târziu
  • Tara de origine - Italia
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile