Terra Romana Milenium Rosu SERVE

Terra Romana Milenium Rosu SERVE
Milenium Rosu 2011 SERVE - vin rosu sec

Terra Romana Milenium Rosu SERVE

Terra Romana Milenium Rosu a fost creat pentru prima dată în recolta 1998 şi ne-a însoţit cu succes la trecerea în Mileniul III. S-a dorit o alianţă între soiurile internaţionale consacrate, Cabernet Sauvignon şi Merlot şi recent re-descoperitul soi pur românesc - Fetească Neagră. Vă va fermeca cu culoarea sa profundă, mirosurile suave de fructe roşii, mure negre, piper şi violete, cu gustul plăcut de mure, zmeură şi vanilie. 

55,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Terra Romana Milenium Rosu S.E.R.V.E

Acest vin a fost creat pentru prima dată în recolta 1998 şi ne-a însoţit cu succes la trecerea în Mileniul III. S-a dorit o alianţă între soiurile internaţionale consacrate, Cabernet Sauvignon şi Merlot şi recent re-descoperitul soi pur românesc - Fetească Neagră.

Anul 2013 a fost unul dintre cei mai prielnici pentru viticultura din SE României: generos ca pluviometrie dar şi extrem de favorabil coacerii strugurilor prin temperaturi peste medie şi un sfârşit de vară cald şi secetos. Am ales pentru Mileniumul 2013 un Cabernet Sauvignon, o Fetească Neagră si un Merlot din Podgoria Dealu Mare şi am decis să vă prezentăm acest vin în starea sa cea mai pură; astfel, prezenţa unor depozite de tartru şi culoare în sticlă nu este imposibilă şi este dovada lipsei operaţiunilor de stabilizare

Are o structură puternică, susţinută de tanini eleganţi şi o bună persistenţă.

ASOCIERE CULINARA: Vinul se serveşte cu preparate din carne roşie cu sos, fripturi diverse la grătar, lasagna, musaka de vinete.

Temperatura de servire: 19° C
Potenţial de învechire: 7 ani

Categorie : Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon , Merlot, Fetească Neagră
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile