Sole Rose Recas

Sole Rose Recas
Sole Rose - vin rose sec

Sole Rose Recas

Vinul este definit de nuanțe intense și strălucitoare de roz-zmeură. Olfactiv, vinul prezintă arome fructate, dominate de zmeură și mure copate sau note florale ce amintesc de bujori. Sole Roze este un vin sec cu aciditate vibrantă, acompaniată de taninuri medii spre înalte. Finalul este intens, ierbos, ușor condimentat. Textura mătăsoasă și lejeră, împreună cu aromele intense și corpul suplu fac ca acest vin să fie echilibrat, proaspăt si răcoritor.

75,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Viticultură și Vinificație

Sole Roze este obținut prin extragerea gravitațională a mustului din procesul de macerație a strugurilor roșii de cea mai bună calitate. Momentul ideal pentru a obține o culoare roz strălucitoar este de obicei la 5-6 ore de infuzia boabelor de struguri. Pentru o expresie aromatică intensă și prospețime, alegem strugurii din parcele însorite cu soluri argiloase de tip aric-preluvic, perfecte pentru acumularea de acidiate naturală. Acestă aciditate a strugurgilor se traduce în vin prin arome proaspete și un carcter crocant al vinului. Fermentația și stocarea se fac numai în vase de oțel inoxidabil pentru a păstra nealterată prospețimea vinului. Vinul este îmbuteliat timpuriu pentru a-i păstra aromele și prospețimea.

Asociere culinara:Salate de vară pe bază de feta/avocado/pește/carne slabă/Somon și fructe exotice. Este vinul ideal pentru sezonul de barbecue: cu carne albă și legume - sparanghel, ciuperci, zuchini etc. 

Temperatura de servire: 8-10°C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Merlot, Cabernet Sauvignon,Fetească Neagră
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2021
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 12,5%
  • Culoare - Rose

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile