Chateau D`Esclans Whispering Angel Rose Methuselah 2015 - 6L

Chateau D`Esclans Whispering Angel Rose Methuselah 2015 - 6L
Chateau D`Esclans Whispering Angel Rose Methuselah 2015 - 6L

Chateau D`Esclans Whispering Angel Rose Methuselah 2015 - 6L

Roz delicat si pal, cu nuante de somon si inflexiuni aurii, clasic pentru un rose din sudul Frantei. Nasul este delectat de piersici coapte si alte note cremoase, asemenea unui vin rosu de Burgundia. Bolta palatina este acoperita de vinul cu aciditate potrivita, note de fructe, o idee da tanini si post gust mediu, ce sugereaza o invechire suficienta.

1 538,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Brandul actual si popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au aparut in 2006, cand proprietatea fost achizitionata de oenologul de origine rusa sacha Lichine. In prezent pe domeniul din Provence, viile Chateau d’Esclans se intind pe un total de 267 de hectare, cultivate in majoritate cu soiurile Grenache (unul dintre cele mai vechi, de aproape 90 de ani) si Vermentino. Alte soiuri cultivate sunt: Cinsault, Merlot, Mourvedre, syrah, si tibouren.

Monosoiurile si cupajele rose sunt principalul tip de vin produs de sacha Lichine si partenerii sai in Provence. Chateau d’Esclans, precum si alte brand-uri de vin produse de acestia sunt apreciate si comercializate la nivel mondial.

Pe cele mai bune loturi de pamant din zona La Motte en Provence, strugurii sunt culesi din zori pana la amiaza, apoi sunt selectionati manual, curatati si zdrobiti usor la temperatura de 7-8 °C pentru a se evita oxidarea. Atat mustul ravac cat si cel obtinut din presare este lasat sa fermenteze partial, la temperatura controlata, in butoaie mari din stejar cu capacitatea de 600 de litri.

Temperatura de servire: 8 - 10 °C.

Asocieri culinareun foarte bun aperitiv sau vin pentru mesele cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare. Merita incercat si alaturi de preparate din carne rosie. La desert, il puteti servi langa tartine si salate cu fructe.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Shiraz, Grenache, Cinsault, Vermentino
  • Tara de origine - Franta
  • An recolta - 2015
  • Volum - 6 L
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Rose

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile