Avincis Cuvee Alexis Rose

Avincis Cuvee Alexis Rose
Avincis Cuvée Alexis Rose

Avincis Cuvee Alexis Rose

Acest Rose este un amestec de Merlot si Cabernet Sauvignon. Soiul Merlot îi aduce uşoare note fructate, iar soiul Cabernet Sauvignon dă structură vinului.

Culoarea acestui vin este roz – somon deschis. Buchetul dezvăluie arome de căpşune sălbatice şi petale de trandafir. Gustul său este apetisant, cu arome de cirese proaspete şi final înţepător. Acest vin trebuie degustat tânar şi proaspăt!

45,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Recoltarea se face manual în lădiţe de 18 kg pentru ca strugurii să fie cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.

Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi. Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii, apoi sunt uşor striviţi într-o presă pneumatică închisă, fiind apoi maceraţi pe coji de struguri. Fermentarea are loc în cisterne de inox la temperatură controlată folosindu-se drojdii selecţionate pentru evidenţierea aromelor.

Recomandări culinare: vă recomandăm să-l degustaţi alături de salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveţi, legume la wok sau preparate la grătar. Acompaniază foarte bine aperitivele.

Temperatura de servire: 7°C.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Merlot,Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2020
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Rose

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile