Château de l'Escarelle Le Pacha

Château de l'Escarelle Le Pacha
Château de l'Escarelle Le Pacha

Château de l'Escarelle Le Pacha

Le Pacha emană un miros fin de flori meridionale și parfum de pere. În gură, este proaspăt, rotund și extraordinar de fin, pe note de pară și căpșuni.

79,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Château de l’Escarelle ”Le Pacha” 2019

Producător:  Château de l’Escarelle - AOP Coteaux Varois en Provence

Soi: Cinsault, Grenache, Syrah - struguri culeși noaptea și dezciorchinați

Culoare: roz-somon strălucitor  

Miros: elegant și fin, de flori meridionale și parfum de pere

Gust: proaspăt, rotund și extraordinar de fin, pe note de pară și căpșuni

Recomandări gastronomice: un aperitiv minunat care merge bine și cu preparate mediteraneene și exotice

Alcool: 13%

Temperatura de servire: 10-12°C

Vinificare tradițională în cuve de inox cu temperatură controlată.

Descrierea producătorului: ”Le Pacha emană un miros fin de flori meridionale și parfum de pere. Acest cuvée face alauzie la Grădina Fluturilor creată pe domeniu de Fondul Itacia. Le Pacha este un fluture rar care se găsește în Provence și, mai ales, la Escarelle. Îi place să se așeze pe fructele pline de zahăr din care se hrănește delicat. El este emblema acestui cuvée limpede, de culoare  roz-somon.

Purtând numele unui fluture sublim, tratat cu respect pe domeniul nostru, acesta este un rosé gurmand și elegant, plin de finețe...”

***

Château de l’Escarelle este un domeniu unic în Provence: 1000 de hectare de natură protejată, dintre care 100 ha sunt dedicate viței de vie. Viile plantate la o altitudine de 500 m, pe dealurile l'Escarelle și Mount Loubet sunt în curs de convertire la viticultura Bio, fiind certificate Haute Valeur Environnementale. Yann Pineau, proprietar din 2014 al acestui loc special cu o istorie de trei secole, este un cunoscut susținător al mișcării ecologice. El a înființat fondul Itancia prin care susține proiecte inovatoare pentru conservarea planetei. Itancia, împreună cu Liga pentru Protecția Păsărilor (PACA LPO), a creat la Escarelle o grădină a fluturilor, pentru a proteja biodiversitatea și a sensibiliza opinia publică față de problematica protejării naturii. Oricine este binevenit să viziteze acest paradis verde și să-i descopere fauna și flora.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cinsaut, Grenache, Syrah
  • Tara de origine - Franta
  • An de recolta - 2020
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Rose

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile