Château de l'Escarelle Le Pacha

Château de l'Escarelle Le Pacha
Château de l'Escarelle Le Pacha

Château de l'Escarelle Le Pacha

Buchet elegant si fin de flori meridionale si tufaris, cu adieri de para. In gura, este proaspat, rotund si extraordinar de fin, cu arome de para si capsuni.

90,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Chateau de l’Escarelle ”Le Pacha” 2021

Producator: Chateau de l’Escarelle - AOP Coteaux Varois en Provence

Soi: Cinsault, Grenache, Syrah - struguri culesi noaptea si dezciorchinati

Culoare: roz-somon stralucitor

Miros: elegant si fin, de flori meridionale, tufaris si note de pere

Gust: proaspat, rotund si extraordinar de fin, cu arome de para si capsuni

Recomandari gastronomice: un aperitiv minunat care merge bine si cu preparate mediteraneene si asiatice

Temperatura de servire: 10-12°C

Vinificare traditionala in cuve de inox cu temperatura controlata.

Descrierea producatorului: ”Le Pacha emana un miros fin de flori meridionale si parfum de pere. Acest cuvée face alauzie la Gradina Fluturilor creata pe domeniu de Fondul Itacia. Le Pacha este un fluture rar care se gaseste in Provence si, mai ales, la Escarelle. Ii place sa se aseze pe fructele pline de zahar din care se hraneste delicat. El este emblema acestui cuvée limpede, de culoare roz-somon.

Purtand numele unui fluture sublim, tratat cu respect pe domeniul nostru, acesta este un rosé gurmand si elegant, plin de finete...”
Editia 2019 - 91 Puncte James Suckling: ”Un rosé concentrat, focusat, strabatut de un filon liniar de aciditate. Pe palatin, este dens, cu arome intense de piersici si fruct. Foarte subtil si fin.”

Editia 2018 - 91 Puncte James Suckling

Producator
Chateau de l’Escarelle este un domeniu unic in Provence: 1000 de hectare de natura protejata, dintre care 100 ha sunt dedicate vitei de vie. Viile plantate la o altitudine de 500 m pe dealurile l'Escarelle si Mount Loubet sunt in curs de convertire la viticultura Bio, fiind certificate Haute Valeur Environnementale. Yann Pineau, proprietar din 2014 al acestui loc special cu o istorie de trei secole, este un cunoscut sustinator al miscarii ecologice. El a infiintat fondul Itancia prin care sustine proiecte inovatoare pentru conservarea planetei. Itancia, impreuna cu Liga pentru Protectia Pasarilor (PACA LPO), a creat la Escarelle o gradina a fluturilor, pentru a proteja biodiversitatea si a sensibiliza opinia publica fata de problematica protejarii naturii. Oricine este binevenit sa viziteze acest paradis verde si sa-i descopere fauna si flora.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cinsault, Grenache, Syrah - struguri culesi noaptea si dezciorchinati
  • Tara de origine - Franta
  • An recolta - 2021
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Rose

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile