Château de l'Escarelle Palm

Château de l'Escarelle Palm
Château de l'Escarelle Palm

Château de l'Escarelle Palm

Toată eleganța rosé-ului. Convivial și generos, numai bun de băut cu prietenii. Cuvée-ul Palm par l’Escarelle are aspect clar și strălucitor, nas fin și subtil, gust proaspăt și nervos.

49,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Château de l’Escarelle ”Palm” 2019

Producător:  Château de l’Escarelle - IGP Var, Provence

Soi: Caladoc, Grenache, Merlot - struguri culeși noaptea și dezciorchinați

Culoare: roz-somon strălucitor  

Miros: foarte fin, de fructe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, pepene roșu, cu adieri florale

Gust: elegant, proaspăt, echilibrat, vioi și răcoritor, cu arome abundente de fructe roșii proaspete, predominant agrișe; sfârșit delicat și aromat      

Recomandări gastronomice: un aperitiv minunat care merge bine și cu tapas, pizza sau mezeluri fine

Alcool: 13%

Temperatura de servire: 10-12°C

Descrierea producătorului: ”Toată eleganța rosé-ului. Convivial și generos, numai bun de băut cu prietenii. Cuvée-ul Palm par l’Escarelle este ambasadorul gamei noastre de IGP în întreaga lume. Aspect clar și strălucitor, nas fin și subtil, gust proaspăt și nervos. Aromele fructate ale acestui vin lejer sunt minunate fie că-l beți ca aperitiv, fie cu tapas, o pizza bună sau cu mezeluri. ”

Vinificare tradițională în cuve de inox cu temperatură controlată.

***

Château de l’Escarelle este un domeniu unic în Provence: 1000 de hectare de natură protejată, dintre care 100 ha sunt dedicate viței de vie. Viile plantate la o altitudine de 500 m, pe dealurile l'Escarelle și Mount Loubet sunt în curs de convertire la viticultura Bio, fiind certificate Haute Valeur Environnementale. Yann Pineau, proprietar din 2014 al acestui loc special cu o istorie de trei secole, este un cunoscut susținător al mișcării ecologice. El a înființat fondul Itancia prin care susține proiecte inovatoare pentru conservarea planetei. Itancia, împreună cu Liga pentru Protecția Păsărilor (PACA LPO), a creat la Escarelle o grădină a fluturilor, pentru a proteja biodiversitatea și a sensibiliza opinia publică față de problematica protejării naturii. Oricine este binevenit să viziteze acest paradis verde și să-i descopere fauna și flora.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Caladoc, Grenache, Merlot
  • Tara de origine - Franta
  • An de recolta - 2020
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Rose

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile