Taraboste Alb Chateau Vartely

Taraboste Alb Chateau Vartely
Taraboste Alb Chateau Vartely

Taraboste Alb Chateau Vartely

Chateau Vartely Taraboste Alb este un cupaj elegant, de culoare galben-pai cu reflectii verzui, ce se remarca prin tipicitatea Chardonnay-ului, fermentat in baricuri noi, cu arome de pepene galben si pere care imbina perfect fructele tropicale si mierea Pinot Gris-ului cu nuante de agrise ale Sauvignon Blanc pe final. Gustul este bine structurat cu note minerale si nuante de stejar ce evolueaza intr-un post gust lung.

80,35 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Au fost imbuteliate 14082 de sticle.

Vinurile exclusive Taraboste sunt un tribut adus stramosilor nostri, ce au dezvoltat traditiile viticulturii moldave. Sunt expresia daruirii de sine si a maiestriei superioare in vinificatie.

Produs in cantitati limitate, vinul Taraboste e un triumf al gustului, obtinut din struguri extrem de copti si maturat in barrique-uri. Aromele remarcabile si notele aristocratice sunt asemeni unei plonjari in istoria stramosilor.

Nobililor din Geto-Dacia, ce au locuit in Dacia Romana a Imperatorului Traian in perioada 106 – 271 p. Chr. n., le-a fost atribuit numele de aristocrati tarabostes. Acest termen isi are originea de la forma caciulilor purtate de catre nobilimea perioadei stravechi.

Asocieri culinare: carne alba fina, paste cu sos din cascaval cu mucegai nobil sau branzeturi semitari.

Temperatura de serivre: Chateau Vartely Taraboste Alb se serveste la temperatura de 10 – 12°C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc
  • Tara de origine - Rep. Moldova
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Alb

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile