Terra Romana Sauvignon Blanc/Feteasca Alba SERVE

Terra Romana Sauvignon Blanc/Feteasca Alba SERVE

Terra Romana Sauvignon Blanc/Feteasca Alba SERVE

Pentru că întotdeauna ne-au placut provocările, iată că am decis să asociem un soi internaţional cum este Sauvignon Blanc, de origine Bordeleza, cu un soi pur românesc: Feteasca Albă.
In anul 2013 care a fost extrem de cald, rezultatul este un vin complex, cu arome atât florale, cât şi fructate, de la citrice la caise, pentru a sfârsi în note de miez de pâine proaspătă şi sparanghel.

44,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Terra Romana Sauvignon Blanc/Feteasca Alba S.E.R.V.E

Strugurii sunt culeşi selecţionat la primele ore ale dimineţii, transportaţi la cramă şi păstraţi până la procesare în containere frigorifice la temperatura de 10-12°C, temperatura optimă de conservare a aromelor.Sauvignonul Blanc, provenind din plantaţii tinere, de sub 12 ani, a fost fermentat în vase de inox, la temperaturi între 15 şi 17°C, timp de peste 21 de zile. Feteasca Albă provine din plantaţii care depăşesc vârsta de 40 de ani; o parte din cantitate a fost fermentată în butoaie noi de stejar, cu controlul temperaturii, timp de 35 zile, asociindu-se perfect cu Sauvignonul Blanc crocant şi proaspăt şi aducând acestui asamblaj complexitate şi onctuozitate.

ASOCIERE CULINARA: Vinul se serveşte cu peşte, fructe de mare, aperitiv, caşcaval pane, brânzeturi proaspete de capră, risotto.

Temperatura de servire: 13°C
Potenţial de învechire: minim 5 ani

Categorie : Vin Alb

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc, Feteasca Alba
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2018
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Alb

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile