PV Winery Edition Petro Vaselo

PV Winery Edition Petro Vaselo
PV Winery Edition Petro Vaselo

PV Winery Edition Petro Vaselo

Un vin cu note complexe, cu arome florale intense, note de fructe tropicale discrete si un palat invaluitor sustinut de o mineralitate picanta. Un amestec inovator care imbina vioiciunea si prospetimea soiului Sauvignon Blanc, eleganta si rotunjimea Chardonnay-ului si exuberanţa aromatica a lui Muscat Ottonel.

250,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

PV Winery Edition 2020

An caracterizat printr-o primavara racoroasa si o vara calda si insorita.

Podgorie:
Soiuri: Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay.
Ingrijirea solurilor: primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice.
Ingrijirea viilor: lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice. In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor. Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta.
Sistem de conducere: Guyot, cu 3.500 plante/ha pentru Sauvignon Blanc si Muscat Ottonel. Guyot, cu 6.250 plante/ha pentru Chardonnay.
Productia: 400 ml/planta.

Crama: Culesul manual al strugurilor. Selectia manuala a ciorchinilor si boabelor de struguri. Macerare in contact cu pielita in rezervoare de inox de dimensiuni mici, timp de 30 zile. Dupa separarea partii lichide de partea solida (pielite, samburi etc) vinul rezultat ramane in contact cu drojdiile fine in butoaie de lemn, cu batonaj frecvent.

Temperatura de servire: 14 °C.

Asocieri culinare: mancaruri pe baza de legume, peste, fructe de mare.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat Ottonel
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2020
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Alb
  • Apelatie - IG Viile Timisului

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile