Lista produselor producătorului Gaia Wines


GAIA Wines a fost înființată în 1994 de către Yiannis Paraskevopoulos (agricultor și doctor în enologie de la Universitatea din Bordeaux II) și Leon Karatsalos (agricultor).


 Detinem două fabrici moderne care se află în două dintre cele mai interesante și promițătoare P.D.O. zone din Grecia, Nemea în Peloponez și Santorini. Scopul principal al lui Gaia este de a prezenta potențialul soiurilor de struguri indigene din Grecia la entuziaștii de vin din întreaga lume.

 • Agiorgitiko Gaia Wines
  Disponibil
  Agiorgitiko Gaia Wines

  Agiorgitiko by Gaia este un vin bine structurat, cu arome intense de fructe coapte si arome bine integrate de stejar. In conditii adecvate de crama, acesta poate fi invechit 2-4 ani de la lansare, evoluand intr-un vin catifelat si mai compus.

  Agiorgitiko by Gaia este un vin bine structurat, cu arome intense de fructe coapte si...

  Agiorgitiko by Gaia este un vin bine structurat, cu arome intense de fructe coapte si arome bine integrate de stejar. In conditii adecvate de crama, acesta poate fi invechit 2-4...

 • Assyrtiko Gaia Wines
  Disponibil
  Assyrtiko by Gaia Wild Ferment 2017 Gaia Wines

  Assyrtiko by Gaia-Wild Ferment are usoare arome de citrice bine combinate cu note elegante de stejar, un gust bogat, aciditate crocanta, arome minerale intense si un finis lung.

  Assyrtiko by Gaia-Wild Ferment are usoare arome de citrice bine combinate cu note...

  Assyrtiko by Gaia-Wild Ferment are usoare arome de citrice bine combinate cu note elegante de stejar, un gust bogat, aciditate crocanta, arome minerale intense si un finis lung.

 • Gaia Estate 2013 Gaia Wines
  Disponibil
  Gaia Estate 2013 Gaia Wines

  Caracteristici: GAIA ESTATE are o culoare rosu inchis-negru, profil aromatic complex, structura buna si volum mare. Fara indoiala, in conditii adecvate de pivnita continua sa evolueze intr-un vin chiar mai bun si mai puternic structurat, pentru cel putin un deceniu. Avand rabdare cu acest vin, ii veti descoperi adevarata personalitate.  

  Caracteristici: GAIA ESTATE are o culoare rosu inchis-negru, profil aromatic complex,...

  Caracteristici: GAIA ESTATE are o culoare rosu inchis-negru, profil aromatic complex, structura buna si volum mare. Fara indoiala, in conditii adecvate de pivnita continua sa...

  Preț redus! 112,50 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Thalassitis Santorini Gaia Wines
  Disponibil
  Thalassitis Santorini Gaia Wines

  Un vin foarte sec, cu un caracter puternic: corpolent, bine structurat, cu aciditate crocanta, mineralitate distinctiva si arome delicate de caprifoi. Thalassitis este produs din strugurele alb indigen din Santorini. Probabil aceasta este singura varietate din zona Marii Mediteraneene care reuseste sa imbine maturitatea deplina a strugurilor cu o aciditate considerabil de mare, in ciuda conditiilor climatice specifice ale insulei.

  Un vin foarte sec, cu un caracter puternic: corpolent, bine structurat, cu aciditate...

  Un vin foarte sec, cu un caracter puternic: corpolent, bine structurat, cu aciditate crocanta, mineralitate distinctiva si arome delicate de caprifoi. Thalassitis este produs...

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile