Lista produselor producătorului Kechri Winery


Din 1989, crama noastră este situată pe strada Olympou, Kalochori, foarte aproape de prima fabrică de vinuri de familie și la doar zece kilometri de inima orașului Salonic. Locația aduce înapoi o mulțime de amintiri bune, după cum a fost fostul loc al magazinului de curățare uscată "Melissa", deținut de tatăl lui Konstantia Kechris. În favoarea sa, magazinul de vânzare cu amănuntul din noua aripa a fabricii este numit după afacerea sa.

 • Kechribari Kechri Winery
  Disponibil
  Kechribari Retsina Kechri Winery

  Kechribari Retsina este un vin Retsina modern, proaspat si vibrant. De culoare galben-verzui, cu gust fin de fructe albe proaspete si menta in combinatie cu o eleganta nota de rasina, toate echilibrate pe palatin, se dezvaluie fin si persista pe finis.

  Kechribari Retsina este un vin Retsina modern, proaspat si vibrant. De culoare...

  Kechribari Retsina este un vin Retsina modern, proaspat si vibrant. De culoare galben-verzui, cu gust fin de fructe albe proaspete si menta in combinatie cu o eleganta nota de...

 • Tear of the Pine Kechri Winery
  Stoc epuizat
  Tear of the Pine Kechri Winery

  Concentratia controlata de rasina proaspata de pin amestecata cu aromele de vanilie si unt, constituie un fundal unic pentru paleta parfumata a Assyrtiko. Citricele se imbina armonios cu rozmarin, cimbru, ghimbir si arome de Chios mastic, producand un rezultat exploziv si impresionant de gustos, care lasa un postgust bogat.

  Concentratia controlata de rasina proaspata de pin amestecata cu aromele de vanilie si...

  Concentratia controlata de rasina proaspata de pin amestecata cu aromele de vanilie si unt, constituie un fundal unic pentru paleta parfumata a Assyrtiko. Citricele se imbina...

  78,00 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile