Lista produselor producătorului Domeniile Averesti


Vinurile produse la Domeniile Averești sparg clișeele pieței. Sunt vinuri memorabile, puțin trăznite ar spune unii, dar unii nu știu pasiunea, munca și curajul ce le-au stat la bază, calități pe care le deține și omul din spatele lor. Altitudinea ridicată, climatul răcoros și solul specific determină obținerea unor vinuri minerale, ușor de înțeles, dar greu de uitat. Pentru că presus de vinurile românești sunt vinurile bune românești, vinurile de la Averești.


http://cramaaveresti.ro/

 • Nativa Busuioaca de Averesti
  Disponibil
  Nativa Busuioaca de Averesti

  Aroma roseului Nativa Busuioacă de Averești este intensă, un melanj delicat cu note de flori de câmp, trandafiri și citrice coapte – ceea ce face din acest vin un “spectacol de balet al gusturilor”.

  Aroma roseului Nativa Busuioacă de Averești este intensă, un melanj delicat cu note de...

  Aroma roseului Nativa Busuioacă de Averești este intensă, un melanj delicat cu note de flori de câmp, trandafiri și citrice coapte – ceea ce face din acest vin un “spectacol de...

 • Nativa Rose de Averesti
  Disponibil
  Nativa Rose de Averesti

  Nativa Rose de Averești îmbină corpul delicat al unui rose, cu aromele puternice de Merlot. Notele florale se împletesc cu nuanțele de fructe de pădure și creează acest rose expresiv cu o personalitate memorabilă.

  Nativa Rose de Averești îmbină corpul delicat al unui rose, cu aromele puternice de...

  Nativa Rose de Averești îmbină corpul delicat al unui rose, cu aromele puternice de Merlot. Notele florale se împletesc cu nuanțele de fructe de pădure și creează acest rose...

 • Nativa Traminer de Averesti
  Disponibil
  Nativa Traminer de Averesti

  Aromat și proaspăt, Nativa Traminer este un vin cu un gust generos fructat și tandru. Vei simți note de fructe tropicale precum mango și anans, flori de salcâm și o aromă vegetală plăcută care se îmbină atât de bine cu aciditatea și postgustul dulceag.

  Aromat și proaspăt, Nativa Traminer este un vin cu un gust generos fructat și tandru....

  Aromat și proaspăt, Nativa Traminer este un vin cu un gust generos fructat și tandru. Vei simți note de fructe tropicale precum mango și anans, flori de salcâm și o aromă...

 • Nativus Aligote de Averesti
  Disponibil
  Nativus Aligote de Averesti

  Nativus Aligote impresioneaza prin mineralitatea ridicată și aromele ierboase. Are note de agrișe, mere verzi, citrice și un final lung, mieros, cu gust de piersici coapte. Asta face din Nativus Aligote un vin proaspăt și răcoritor, chiar vibrant.

  Nativus Aligote impresioneaza prin mineralitatea ridicată și aromele ierboase. Are note...

  Nativus Aligote impresioneaza prin mineralitatea ridicată și aromele ierboase. Are note de agrișe, mere verzi, citrice și un final lung, mieros, cu gust de piersici coapte. Asta...

 • Nativus Sauvignon Blanc de Averesti
  Disponibil
  Nativus Sauvignon Blanc de Averesti

  Vinul se deschide cu arome intense de flori de iasomie care apoi evoluează în note de fructul pasiunii, pepene galben și o atingere delicată de piersici albe.

  Vinul se deschide cu arome intense de flori de iasomie care apoi evoluează în note de...

  Vinul se deschide cu arome intense de flori de iasomie care apoi evoluează în note de fructul pasiunii, pepene galben și o atingere delicată de piersici albe.

 • Nativus Zghihara de Averesti
  Disponibil
  Nativus Zghihara de Averesti

  Nativus Zghihară este un vin unic cu arome plăcute, dar discrete, de mere verzi, lime și agrișe. Vioi, proaspăt și fructat, cu nuanțe ușoare de măcriș și cu un postgust mineral, acesta este vinul tău de zi cu zi.

  Nativus Zghihară este un vin unic cu arome plăcute, dar discrete, de mere verzi, lime...

  Nativus Zghihară este un vin unic cu arome plăcute, dar discrete, de mere verzi, lime și agrișe. Vioi, proaspăt și fructat, cu nuanțe ușoare de măcriș și cu un postgust mineral,...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi