Lista produselor producătorului Grupo Pesquera


Cele 4 crame care compun mostenirea viticola a lui Alejandro Fernández si care constituie Grupul Pesquera, impart o pasiune comuna pentru vinificare, pasiune care s-a perfectionat o data cu trecerea timpului. Legatura stransa dintre acest marre oenolog si locul sau natal se reflecta, deasemenea, in logo-ul groupului: Arcada simbolica si Turnul din Pesquera de Duero. Numeroase premii sustin calitatea vinurilor noastre: premii culese in timpul celor 40 de ani de experienta in vinificare. Este, fara nici o urma de indoiala, un vis devenit realitate pentru Alejandro Fernández a carui maxima a fost intotdeauna sa detina o crama si sa produca vinuri fine, superioare.


http://www.grupopesquera.com


 • Pesquera Crianza 2013 Grupo Pesquera
  Disponibil
  Pesquera Crianza 2013 Grupo Pesquera

  Vinul este fructat, cu indicii de fructe rosii, vanilie, lemn dulce si note minerale. Catifelat, cu taninuri rotunde, care evidentiaza potentialul de invechire. Pe palat lasa o senzatie placuta cu fiecare inghititura, finalul fiind persistent, cu note de fructe confiate.

  Vinul este fructat, cu indicii de fructe rosii, vanilie, lemn dulce si note minerale....

  Vinul este fructat, cu indicii de fructe rosii, vanilie, lemn dulce si note minerale. Catifelat, cu taninuri rotunde, care evidentiaza potentialul de invechire. Pe palat lasa o...

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Oferte speciale

 • Liliac Rose - vin rose sec
  Liliac Rose

  Un vin Pinot Noir de culoarea...

  40,02 lei (-31%) 58,00 lei
Toate promoțiile