Cuvee Uberland 2019 Cramele Recas

Cuvee Uberland 2019 Cramele Recas
Cuvee Uberland 2019 Cramele Recas

Cuvee Uberland 2019 Cramele Recas

De culoare intensa, rosu granat, cu refelexe violacee, la nas vinul se arata prietenos si proaspat, cu arome de fructe negre: afine, mure, cirese amare, completate de note de lemn dulce. Progresiv in degustare putem distinge note minerale, lemn de cedru si nucsoara. Textura este foarte catifelata, marcata de taninurile bine rotunjinte ale Cabernetului Sauvignon. Finalul este armonic si echilibrat cu note piperate. Cuvee Uberland 2019 este un vin cu potential de invechire de cel putin 10 ani. Pentru a fi savurat tanar recomandam aerarea vinului in carafa.

140,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Recas Cuvee Uberland 2019

Pentru 2019 componeta principala a cuvee-ului ramane Cabernet Sauvignon (70%) secundat de Merlot (30%). Strugurii au fost culesi manual si triati din parcele cu o productie de 6 tone la hectar,cu expozitie sud si sol argilo-calcaros bogat in oxizi de fier. Mustul folosit pentru acest vin este 100% ravac, macerat la temperatura controlata in vase de inox. Dupa fermentatia malolactica, urmeaza asamblarea celor doua soiuri si maturarea lor in butoaie de stejar frantuzesc 100% nou,Dargeaux & Jaegle pentru 10 luni. Faza de maturare se incheie cu o perioada de reapaus in vase neutre de inox si minim 6 luni in sticla pentru acesta editie.

ASOCIERE CULINARA: Cotlet de miel in crusta de fistic si sos de afine, rib-eye de vita; Cocosel la cuptor;Branzeturi cu mucegai albastru (Roquefort, Stillton, Gorgonzolla); Deserturi pe baza de ciocolata amara si fructe negre.

TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18O C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 30%
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile