Crama Ferdi Mister S. Rezerva 2019

Crama Ferdi Mister S. Rezerva 2019
Crama Ferdi Mister S. Rezerva 2019
Crama Ferdi Mister S. Rezerva 2019 Crama Ferdi Mister S. Rezerva 2019

Crama Ferdi Mister S. Rezerva 2019

Un Shiraz complex si bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cirese negre, prune coapte și piper negru, unde aciditatea echilibrata si taninurile bine integrate completeaza frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung si concentrat. Maturat in butoaie de stejar 22 luni

Productie: 810 sticle

150,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Crama Ferdi – o pasiune care transcende mestesugul si se transforma in arta. Asa a luat nastere aceasta crama care, desi relativ tanara, are radacini adanci in dorinta de a maiestri vinul. Crama Ferdi reprezinta, in totalitate, viziunea si conceptul proprietarului si vinificatorului cramei, Fernando Mihailescu, cel care si-a asumat provocarea crearii vinurilor intr-un stil personal dar dupa metoda traditionala; ulterior alaturandu-i-se in acest demers indraznet si fiul sau, Paul Mihailescu.

In urma cu cativa ani ne faceam, timid, loc in zona Tohani. Prioritatea noastra a fost, intotdeauna, atingerea excelentei in productia de vinuri, stiind ca vinul de calitate isi are obarsia in vie. Ca urmare, dupa un atent proces de ingrijire a viei, incepem selectia pe fiecare butuc in parte iar, la final, recoltam manual in ladite, in vederea obtinerii unor struguri de prima clasa. Sistemul de vinificatie este unul de perspectiva indelungata, avand in vedere ca vinurile rosii sunt maturate, de la 1 la 2 ani, in barrique-uri de stejar.

Principiul nostru «less is more» se observa incepand cu interventia minima in procesul de vinifcatie, vinurile transmitand adevarata esenta a terroir-ului din care provin, si finalizand cu denumirile acestora, care au legatura cu memoria afectiva a fauritorului lor. Vinurile Cramei Ferdi se disting prin naturalete, consistenta, aciditate si eleganta. Utilizarea metodei traditionale de facut vinul are ca rezultat o gama de vinuri echilibrate si rafinate.

Asociere culinara: superb langa preparate asiatice din carne de porc complex condimentate, sau mezeluri crud uscate si branzeturi moi sau semimoi.


Temperatura de servire: 18-20 °C.

Se recomanda aerarea in decantor larg, cu circa 60 minute inainte de servire.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Syrah
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 15%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile