Crama Ferdi Cuvee Paul 2021

Crama Ferdi Cuvee Paul 2021
Crama Ferdi Cuvee Paul 2021

Crama Ferdi Cuvee Paul 2021

Cupajul matasos, de culoare grena intens, intre Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent si complex datorita notelor de vanilie, cacao si fructe negre. Alaturi de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrata si postgustul lung fac ca acest vin sa fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon innobileaza frumos Feteasca Neagra, impreuna oferind senzatii gustative de exceptie. Maturat in baricuri de stejar timp de 16 luni.

Productie:1680 sticle.

120,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Crama Ferdi – o pasiune care transcende mestesugul si se transforma in arta. Asa a luat nastere aceasta crama care, desi relativ tanara, are radacini adanci in dorinta de a maiestri vinul. Crama Ferdi reprezinta, in totalitate, viziunea si conceptul proprietarului si vinificatorului cramei, Fernando Mihailescu, cel care si-a asumat provocarea crearii vinurilor intr-un stil personal dar dupa metoda traditionala; ulterior alaturandu-i-se in acest demers indraznet si fiul sau, Paul Mihailescu.

In urma cu cativa ani ne faceam, timid, loc in zona Tohani. Prioritatea noastra a fost, intotdeauna, atingerea excelentei in productia de vinuri, stiind ca vinul de calitate isi are obarsia in vie. Ca urmare, dupa un atent proces de ingrijire a viei, incepem selectia pe fiecare butuc in parte iar, la final, recoltam manual in ladite, in vederea obtinerii unor struguri de prima clasa. Sistemul de vinificatie este unul de perspectiva indelungata, avand in vedere ca vinurile rosii sunt maturate, de la 1 la 2 ani, in barrique-uri de stejar.

Principiul nostru «less is more» se observa incepand cu interventia minima in procesul de vinifcatie, vinurile transmitand adevarata esenta a terroir-ului din care provin, si finalizand cu denumirile acestora, care au legatura cu memoria afectiva a fauritorului lor. Vinurile Cramei Ferdi se disting prin naturalete, consistenta, aciditate si eleganta. Utilizarea metodei traditionale de facut vinul are ca rezultat o gama de vinuri echilibrate si rafinate.

Asocieri culinare: se poate servi la preparate din carne roşie preparată la cuptor sau grătar, vânat mare, preparate tradiţionale româneşti pe baza de carne, brânzeturi maturate.

Temperatura de servire: 18 °C.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2021
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,4%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile