Avincis Negru de Dragasani

Avincis Negru de Dragasani
Avincis Negru de Dragasani 2018

Avincis Negru de Dragasani

Acest vin dezvoltă un buchet intens cu nuanţe de condiment, arome de fructe negre precum cireşe negre şi afine şi o notă de violetă.Gustul său este generos dar şi delicat şi mătăsos în aceeaşi măsură, cu arome puternice de cireşe coapte şi o uşoară notă de piper proaspăt.

87,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Avincis Negru de Dragasani 

Negru de Drăgășani, un soi unic de struguri, își are originile în zona Drăgășani, unde a putut să-și pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgășani este rezultatul unei încrucișări între Negru Vârtos și un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.

Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod  regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlata. 30% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar timp de 18 luni.

Temperatura de servire: 18 °C.

Asocieri culinare: Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan. Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Negru de Dragasani
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2018/2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile