Crama Ferdi Lady Black Editie Limitata 2021

Crama Ferdi Lady Black Editie Limitata 2021
Crama Ferdi Lady Black Editie Limitata 2021
Crama Ferdi Lady Black Editie Limitata 2021 Crama Ferdi Lady Black Editie Limitata 2021

Crama Ferdi Lady Black Editie Limitata 2021

Lady Black, o Feteasca Neagra in rochie rubinie cu gust de cirese negre imbracate in ciocolata, prune afumate acoperite cu vanilie si condimente in postgustul lung si generos, ne aduce in fata unui vin concentrat cu aciditate echilibrata si alcool excelent integrat.

Productie: 1920 sticle

Promotie Promotie!

135,00 lei

-10%

121,50 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Crama Ferdi – o pasiune care transcende mestesugul si se transforma in arta. Asa a luat nastere aceasta crama care, desi relativ tanara, are radacini adanci in dorinta de a maiestri vinul. Crama Ferdi reprezinta, in totalitate, viziunea si conceptul proprietarului si vinificatorului cramei, Fernando Mihailescu, cel care si-a asumat provocarea crearii vinurilor intr-un stil personal dar dupa metoda traditionala; ulterior alaturandu-i-se in acest demers indraznet si fiul sau, Paul Mihailescu.

In urma cu cativa ani ne faceam, timid, loc in zona Tohani. Prioritatea noastra a fost, intotdeauna, atingerea excelentei in productia de vinuri, stiind ca vinul de calitate isi are obarsia in vie. Ca urmare, dupa un atent proces de ingrijire a viei, incepem selectia pe fiecare butuc in parte iar, la final, recoltam manual in ladite, in vederea obtinerii unor struguri de prima clasa. Sistemul de vinificatie este unul de perspectiva indelungata, avand in vedere ca vinurile rosii sunt maturate, de la 1 la 2 ani, in barrique-uri de stejar.

Principiul nostru «less is more» se observa incepand cu interventia minima in procesul de vinifcatie, vinurile transmitand adevarata esenta a terroir-ului din care provin, si finalizand cu denumirile acestora, care au legatura cu memoria afectiva a fauritorului lor. Vinurile Cramei Ferdi se disting prin naturalete, consistenta, aciditate si eleganta. Utilizarea metodei traditionale de facut vinul are ca rezultat o gama de vinuri echilibrate si rafinate.

Temperatura de servire: 16-18 °C.

Asocieri culinare: se recomanda a fi asociat cu carne rosie, miel, branzeturi usor maturate, gratare din porc sau miel cu garniture usor condimentat.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2021
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,3%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile