7ARTS Duet Rosu 2019

7ARTS Duet Rosu 2019
7Arts Duet Rosu 2019

7ARTS Duet Rosu 2019

Vin rosu sec produs din struguri soiurile Cabernet Sauvignon si Syrah, culesi tarzi. Pentru producerea acestui vin a fost folosit doar mustul obtinut prin scurgere gravitationala, fara presare. Dupa fermentatia alcoolica la temperatura controlata a urmat fermentatia malolactica si maturarea in baricuri de stejar romanesc timp de 24 de luni.Se remarca printr-o structura complexa, arome intense de visina coapta si fructe negre de padure. Post gust lung, persistent.

Productie: 3900 sticle.

85,50 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

7ARTS reprezinta un proiect nou ce a luat nastere intr-un loc cu o traditie de peste 200 de ani in viticultura si vinificatie din regiunea Dealurile Olteniei, DOC Banu Maracine. O crama veche complet refacuta si utilata cu tehnologie de ultima generatie asezata la poalele dealului pe care se afla plantatia de 30 de ha reinfiintata in anul 2009. Sunt cultivate soiuri atat autohtone precum Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Alba, Feteasca Neagra, cat si internationale precum Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot si Syrah. Imaginea sticlelor reflecta continutul: soiuri traditionale si internationale sunt exprimate in stil modern. Etichetele reprezinta lucrarile artistei Angela Szabo

Asociere culinara: excelent pentru preparate din carne de miel, vanat, bucate Mediteraneene, kebabs, mici și moussaka, mezeluri fine și branzeturi.

Temperatura de servire16-18°C

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon,Syrah
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2019
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 15,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile