Davino Rezerva Rosu 2011

Davino Rezerva Rosu 2011

Davino Rezerva Rosu 2011

Rosu-rubiniu intens cu reflexe purpurii, miros complex, persistent si intens, cu nuante condimentate de piper verde, cafea si piele tabacita, fructe rosii de padure si miez de nuca. Complex si expresiv, amplu, puternic dar rotund. Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust permanent usor condimentat, ce pune in evident taninurile fine si elaborate.

Atenție: Ultimul produs

300,00 lei

Adaugă în coș

Adaugă la lista de dorințe

Mai multe informații

Davino Rezerva Rosu 2011

Se produce numai in anii favorabili prin vinificarea separata a celor doua soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22-26°C Cabernet Sauvignon-timp de 27 zile, Merlot–21 zile. Fermentatie  malolactica desavârsita imediat dupa cea alcoolica. Maturare in baricuri 100% noi de stejar românesc timp de 12 luni, cu batonaj pe depozit de drojdii fine. ïn cupaj concura cele mai valoroase butoaie rezultate in urma selectiei pozitive, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 1-2 luni de tatonare prin microprobe.

ASOCIERE CULINARA: Carne de miel la gratar sau cuptor, carne de vita împanata, carne de vânat, branzeturi uscate îmbatrânite mediu.

Temperatura de servire: 18-19°C

Categorie: Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon,Merlot,Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An Productie - 2011
  • Volum - 0,75 L
  • Alcolemie - 14,7%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Oferte speciale

  • Liliac Rose - vin rose sec
    Liliac Rose

    Un vin Pinot Noir de culoarea...

    40,02 lei (-31%) 58,00 lei
Toate promoțiile