Leat 6500 Cabernet Sauvignon M1.Crama Atelier

Leat 6500 Cabernet Sauvignon M1.Crama Atelier
Leat 6500 The Origin
Leat 6500 The Origin Leat 6500 The Origin Leat 6500 The Origin Leat 6500 The Origin Leat 6500 The Origin Leat 6500 The Origin

Leat 6500 Cabernet Sauvignon M1.Crama Atelier

Culoarea este de un roșu intens și dens, cu note nobile de maturitate.

Aromatic, vinul oferă nuanțe de fruct negru de pădure și savoare. Gustativ, regăsim un vin puternic, domolit de timpul petrecut la sticlă.

Un vin generos și corpolent.

66,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

LEAT 6500 CABERNET SAUVIGNON M1.Crama Atelier

Strugurii de Cabernet Sauvignon, selectionați din cele mai bune plantații viticole, au fost recoltați manual la momentul maturității optime. Odată ajunși la Crama Atelier, strugurii au fost trecuți mai întâi printr-un proces de sortare riguroasă , 'bob cu bob' și desciorchinare. Omogenizarea periodică a mustului în fermentație cu pielița strugurilor a asigurat extracția aromelor tipice de soi, culoarea și taninurile. Vinul tânăr a fost tras la maturare în butoaie noi din lemn de stejar românesc. La finalul celor 18 luni de maturare, vinurile din fiecare butoi au fost selecționate individual și asamblate. Procesele de condiționare și filtrare au fost păstrate la un minim necesar pentru a nu se pierde nimic din caracterul generos și din culoarea intensă a vinului.

Potențial de învechire: Un vin ce place acum dar cu un potențial foarte bun de păstrare. Merită evaluat dupa 10 - 15 ani de învechire la sticlă!

ASOCIERE CULINARA: Excelent pentru carnea de vită la grătar, preparate din carne de miel, vânat, bucate Mediteraneene, kebabs, mici și moussaka, ciuperci, mezeluri fine, brânzeturi mature, legume corpolente și deserturi cu ciocolată neagră, amară.

Temperatura de servire: 16-18° 

Categorie: Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2012
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13,4%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile