Leat 6500 Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier

Leat 6500 Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier
Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier
Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier Leat 6500 The Origin Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier

Leat 6500 Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier

Culoarea este de un rosu intens, purpuriu, cu sugestii de maturitate.

Aromatic, vinul ofera nuante de fructe de padure, mirodenii dulci si ciocolata cu menta. Gustativ, ne întampina o placuta senzatie de prospetime si o savoare de coacaze negre, visine coapte si poame, frumos imbinate cu notele de scortisoara si vanilie extrase din butoiul de stejar romanesc.

Un vin generos si corpolent, cu taninuri moi si fine.

62,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Leat 6500 Cabernet Sauvignon&Merlot M1.Crama Atelier

Strugurii de Cabernet Sauvignon si Merlot au fost recoltati manual la momentul maturitatii optime si vinificati separat. Odata ajunsi la Crama Atelier, strugurii au fost trecuti mai întai printr-un proces de sortare riguroasa, „bob cu bob” si desciorchinare. Omogenizarea periodica a mustului în fermentatie cu pielita strugurilor a asigurat extractia aromelor tipice de soi, culoarea si taninurile. Vinul tanar a fost tras la maturare în butoaie noi din lemn de stejar romanesc. La finalul celor 18 luni de maturare, vinurile din fiecare butoi au fost selectionate individual si asamblate. Procesele de conditionare si filtrare au fost pastrate la un minimum necesar pentru a nu se pierde nimic din caracterul generos si din culoarea intensa a vinului.

Potential de învechire: 10 - 15 ani de pastrare atenta la sticla.

ASOCIERE CULINARA: Excelent pentru carnea de vita la gratar, preparate din carne de miel, vinat, moussaka, ciuperci, brânzeturi mature, legume corpolente si deserturi cu ciocolata neagra, amara.

Temperatura de servire: 16-18° 

Categorie: Vin rosu

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon & Merlot
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2013
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile