Davino Flamboyant 2017

Davino Flamboyant 2017
DAVINO FLAMBOYANT 2017

Davino Flamboyant 2017

Este un vin complex, cu un miros persistent si intens, cu nuante condimentate de piper verde, cafea si piele tabacita, fructe rosii de padure si miez de nuca.
La degustare vinul este expresiv, amplu, puternic dar rotund. Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust remanent usor condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.

250,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Davino Flamboyant

Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie având o vârsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie în rosu: clasica pe bostina, în vase mici de inox la 26-28oC, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavârsita imediat dupa cea alcoolica, în barrique. 100% maturat în baricuri de stejar românesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. În cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra. Învechire la sticla minimum 30 luni.

ASOCIERE CULINARA: Carne de miel la gratar sau cuptor, carne de vita împanata, carne de vânat, brânzeturi uscate imbatrânite mediu.

Temperatura de servire: 18-19°C

Categorie: Vin rosu

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2017
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,6%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile