Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Rosu SERVE

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Rosu SERVE
Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Rosu SERVE

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Rosu SERVE

Un vin cu miros de  fructe roşii , mure, visine coapte, stafide , vanilie si un gust de fructe roşii; catifelat, cu tanini moi şi aciditate ce susţine perfect corpul vinului. Final lung, persistent.

35,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Rezerva Conteluieste o colecţie de vinuri bune romanesti ce sintetizează experienţa SERVE de peste 20 de ani. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE, oferind sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din vii mature, care să fie accesibile, atat ca preţ cât şi în ceea ce priveşte gustul, publicului larg. A fost nevoie ca viile noastre din Dealu Mare şi din Dobrogea să ajungă la maturitate, iar noi sa ne “cizelăm”abilităţile de vinificatori, pentru a putea produce vinuri cu acest raport calitate / preţ. A fost nevoie şi de formarea şi dezvoltarea unui colectiv care să înțeleagă stilul dorit de Guy, fondatorul companiei, şi care să respecte permanent consumatorul, aşa cum el și-a dorit.
Vinul Cavalerului Rezerva Conteluieste o colecţie de vinuri bune romanesti ce vă oferă o experienţă SERVE, şi nu o rețetă prestabilită, aplicată mecanic an după an. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla fiecare an de recoltă după inspiraţie, pentru a crea vinuri care aduc satisfacţie şi care respectă stilul deja consacrat.
Rezerva Contelui este o colectie de vinuri bune romanesti, ce provin din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.

Asocieri culinare: vită, oaie, carne de porc la grătar, brânzeturi maturate
Temperatura de servire: 17 -18°C

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2015
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13.3%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile