Titan Private Selection by Liliac

Titan Private Selection by Liliac
Titan Private Selection by Liliac- vin rosu sec
Titan Private Selection by Liliac- vin rosu sec Titan Private Selection by Liliac- vin rosu sec Titan Private Selection by Liliac- vin rosu sec

Titan Private Selection by Liliac

Culoarea roșu-rubiniu, foarte intensă, indică un vin matur și foarte complex. Buchetul este incomparabil de mure, prune coapte, rozmarin, cu note de mentă, piper și vanilie, la final.Pe cerul gurii vinul este plăcut și are o structură densă, oferind echilibru aromelor puternice. Finisajul este lung și foarte aromat.

595,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Titan Private Selection

Titan, o Feteasca Neagra din 2015, produsa intr-o editie limitata de 900 de sticle, care a fost tinuta 14 luni in baricuri de stejar romanesc si inca 18 luni in sticla iar potentialul de invechire al vinului este unul de lunga durata, putand ajunge pana la 8 – 10 ani. Pentru Titan a fost aleasa o sticla si o eticheta pe masura calitatii vinului. Sticla tip Bordeaux are 900 de grame si o eticheta realizata in piele. Emblema sticlei a fost creata de catre un faimos legator in piele austriac, care a lucrat peste 100 de ore la finalizarea ei. Logo-ul Titan nu este printat doar pe eticheta, este ars in platina direct pe sticla, gravura fiind realizata de un gravor din Austria, specializat in gravura armelor de vanatoare.

ASOCIERE CULINARA: friptură de vită marinată, mușchi de vită cu gorgonzolla, paste cu porcini, brânzeturi măturate.

Temperatura de servire: 16-18 °C.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2018
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile