Cuvee Charlotte 2014 SERVE

Cuvee Charlotte 2014 SERVE
Cuvee Charlotte 2014 SERVE

Cuvee Charlotte 2014 SERVE

Cuvée Charlotte 2014 roșu-rubiniu intens,MIROS Complex: fructe roșii (coacăze, afine), prune uscate, trufe, scorțișoar,Gust Fructat: mure roșii, fructe coapte (vișine, prune); un vin elegant dar puternic, cu tanini șlefuiți care se îmbină perfect cu aciditatea; echilibrat, cu senzație de dulce, final lung și persistent

Wine Enthusiast April 2021 USA - Cuvée Charlotte 2014 - 90 pct

Wine Advocate USA 2021 - Cuvée Charlotte 2014 - 88 pct

170,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Cuvée Charlotte 2014

Lasă-ți simțurile dezmierdate de aromele irezistibile ale unui vin roșu sofisticat. Surprinde-ți prietenii închinând un pahar de Cuvée Charlotte 2014 servit alături de o friptură de vită argentiniană la grătar sau miel la cuptor. Gustul echilibrat și senzația de dulce îți va completa desertul savuros cu ciocolată neagră. Fiecare sorbitură te va încărca de energie și poftă de viață, iar mirosul complex de fructe roșii, prune uscate, trufe și scorțișoară îți va aduce garantat complimentele invitaților tăi.

Anul 2014, un an foarte favorabil cantitativ, a permis si obtinerea unor vinuri de calitate deosebita. Cantitatea de apa bine repartizata de-a lungul anului, temperaturile moderate si toamna blanda au favorizat soiurile rosii sa dea vinuri de o calitate peste cea a anilor precedenti.

Îți spunem sincer, nu am întâlnit o combinație de soiuri mai savuroase: cabernet sauvignon, și fetească neagră și merlot. Totul de la miros până la gust te însuflețește cu o poftă nebună de viață.

Savurează vinul cu o carne de vânat cum numai la restaurantele de renume mai mănânci.   Nu-ți spunem cum se vor completa aromele de mure roșii, vișine și prune coapte cu această minunăție. Dacă ai alături și o paletă de brânzeturi maturate, nu-ți mai trebuie nimic. Departe de toată agitația, unde se aud doar greierii cântând și prin atmosfera creată de lumina plăpândă a lumânărilor vei începe să simți puterea din fiecare pahar. Te vei convinge că nu există doar vin și atât. Trebuie să știi meșteșugul de servire, de păstrare și asezonare.

Pentru a aprecia încântarea acestui vin deosebit, trebuie să înțelegi și pregătirea îndelungată. Procesele de fermentație și maturare durează ani, toată răbdarea se cinstește prin gustul lung și persistent. Îi simți fiecare etapă, fiecare bob de strugure se dezlănțuie cu fiecare sorbitură. Știi cum e, toate lucrurile bune se lasă așteptate.

Te bucuri din plin de vinul complex, dar echilibrat, acum gata de servire. Ai grijă să îi subliniezi aroma unică prin carne roșie, cum ar fi o vită argentiniană la grătar, un miel la cuptor sau carne de vânat. Completează meniul cu o varietate de brânzeturi maturate și vei obține un gust sublim. Nu uita nici de desert, ciocolata neagră va întregi mirosul de scorțișoară, trufe, coacăze și afine. Servește vinul la o temperatură de 16°-17° C și vei obține o cină desăvârșită pentru a-i da pe spate și pe cei mai pretențioși. 

Te-ai convins acum cât contează povestea fiecărui vin, cât de importantă este alegerea lui? Sper să găsești și tu gustul fermecător care să îți facă inima să zburde. Până atunci, încearcă un pahar de Cuvée Charlotte 2014 și ne vei da dreptate.

ASOCIERE CULINARA: în special carne roşie, cum ar fi vită argentiniană la grătar, miel la cuptor, vânat, miel marinat la grătar, friptură de curcan cu sos de vin roşu. 

Temperatura de servire: 16-17°C
Potențial de învechire:minim 15 ani


Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon 57% Fetească Neagră 37% Pinot Noir 6%
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - 2014
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile