Opus One ”Overture” 2016

Opus One ”Overture” 2016
Opus One ”Overture” 2016

Opus One ”Overture” 2016

Culoarea este de un roșu-rubiniu închis, cu tente purpurii. Are un miros de buchet intens, de mure, coacăze negre și o adiere de cacao. Gustul complex, proaspăt și elegant, cu aciditate vioaie și caracter clasic de Cabernet Sauvignon (mure și coacăze negre) care se combină perfect cu aromele de cireșe negre, coacăze roșii și violete date de Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot și Malbec; corpolent, catifelat și suplu, cu sfârșit lung.

795,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

A doua etichetă a domeniului, vinul este complex, proaspăt și elegant, cu aciditate vioaie și caracter clasic de Cabernet Sauvignon (mure și coacăze negre) care se combină perfect cu aromele de cireșe negre, coacăze roșii și violete date de Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot și Malbec. Corpolent, catifelat și suplu, cu sfârșit lung.

Opus One este primul vin american ultra-premium, iar Overture, păstrând tradiția bordeleză, este a doua etichetă a domeniului. Opus One este domeniul care a impus o nouă categorie de vinuri evaluate la $50 și peste, iar prima sa etichetă este cel mai cunoscut vin de tip Meritage - vinuri americane roșii produse în stil bordelez. Majoritatea producătorilor de Meritage sunt situați în California și, în special, în Napa Valley.

“Vinul se naște, apoi trăiește. Dar nu moare niciodată, căci continuă să trăiască în oameni.”

Chiar și tânăr, se bea cu mare plăcere.

Maturat în butoaie de stejar franțuzesc, el este, potrivit proprietarilor, o altă expresie a ”esenței atemporale a domeniului.”

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec
  • Tara de origine - SUA
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile