Château Les Cruzelles Lalande de Pomerol 2015

Château Les Cruzelles Lalande de Pomerol 2015
Château Les Cruzelles Lalande de Pomerol 2015

Château Les Cruzelles Lalande de Pomerol 2015

”Vinul este foarte floral și regal pentru această apelațiune, cu note de mure și ceai negru. Corp mediu spre plin, tanini fini și polisați și sfârșit frumos. Îl iubesc.”

190,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Château Les Cruzelles 2015

Producător: Château Les Cruzelles - Lalande de Pomerol

Proprietar-oenolog: Denis Durantou

Soi: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc 

Alcool: 14,5%

Perioada optimă de consum: 2018 - 2035

93 Puncte James Suckling: ”Vinul este foarte floral și regal pentru această apelațiune, cu note de mure și ceai negru. Corp mediu spre plin, tanini fini și polisați și sfârșit frumos. Îl iubesc.”

93 Puncte Decanter: ”Vinul îți umple gura și îți provoacă un frison de încântare, asemenea unui mic șoc electric. Aromele bogate de fructe negre au atât de multă profunzime și o precizie uluitoare. Este complex, încântător, cu o influență evidentă a stejarului nou (45%), dar care e bine integrat, dând gustului o calitate gourmet. Acest vin înglobează întreaga viziune a Château Les Cruzelles, fiind prima ediție făcută cu struguri proveniți din 3,5 ha de vie replantate în 2004.”

91-93 Puncte Parker: ”Les Cruzelles 2015 este un asamblaj de 90% Merlot și 10% Cabernet Franc maturat în 45% stejar nou. Lemnul nou este perfect integrat în acest Lalande-Pomerol, fiind mai introspect decât La Chenade în acest moment, dar foarte bine definit. Pe palatin, este frumos dozat, cu tanini crocanți, o linie fină de aciditate și un sfârșit oarecum blând și subtil, dar foarte lung. Încă o realizare ridicol de bună a lui Denis de Durantou, care să te facă să-ți faci stocuri cât mai mari.”

Château Les Cruzelles  este proprietatea din Lalande Pomerol a unuia dintre cei mai mari oenologi din Bordeaux, Denis Durantou, cunoscut în primul rând în calitate de proprietar al unuia dintre domeniile de top din Pomerol, Château L’Eglise Clinet. Domeniul cumpărat de el în 2000 are 10 ha, este situat la nici un kilometru distanță de L’Eglise Clinet și se mândrește cu cea mai mare plantație de Cabernet Franc din Pomerol.

Cel de-al doilea vin al domeniului este La Chenade.

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
  • Tara de origine - Franta
  • An recolta - 2015
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile