Château La Chenade Lalande de Pomerol 2016

Château La Chenade Lalande de Pomerol 2016
Château La Chenade Lalande de Pomerol 2016

Château La Chenade Lalande de Pomerol 2016

”Miros foarte intens, cu caracter de merlot. Prune și fructe uscate. Corpolent, rotund, cu tanini crocanți și sfârșit lung, aromat. Moale și suculent.”

140,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

92 Puncte James Suckling

Ediția 2015 - 91-93 Puncte Parker”La Chenade 2015 tinde către fructe roșii în nas - căpșuni zdrobite și pastile de zmeură, zaharisite și oarecum...vesele. Pe palatin, are corp mediu, tanini supli, este foarte fin, cu un filon serios de aciditate. Un La Chenade foarte coerent, elegant și echilibrat, cu o tușă de salinitate în final. Un La Chenade foarte plăcut care poate fi băut tânăr, dar care are tot ce-i trebuie pentru a fi băut cu plăcere în următorii 12-15 ani.”

Editia 2014 - 90 Puncte Antonio Galloni, www.vinous.com: ”La Chenade 2014, vinul ”entry-level” al lui Denis Durantou, este mătăsos și expresiv, cu o mulțime de nuanțe potrivite cu personalitatea lui suculentă, cu corp mediu. Arome de cireșe roșii dulci, prună, mentă și condimente se împletesc în sfârșitul frumos, incitant.” 

              - 91 Puncte Tim Atkin”Datorită solului mai nisipos din care crește, La Chenade este, deseori, cel mai ”feminin” dintre vinurile lui Denis Durantou. Vinul este într-adevăr foarte parfumat, cu o aciditate răcoroasă și arome de zmeură și căpșune. Stejarul 30% nou îi adaugă o patină de vanilie.”

             - 16+ Puncte Jancis Robinson”Roșu-rubiniu strălucitor. Destul de ușor și structurat. Tone de mineralitate la sfârșit.”

Recomandări gastronomice: preparate din rață, vânat, brânzeturi cu gust puternic.

Temperatura de servire: 16-18°C.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - 80% Merlot, 20% Cabernet Franc
  • Tara de origine - Franta
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile