Château La Cabanne Pomerol 2016

Château La Cabanne Pomerol 2016
Château La Cabanne Pomerol 2015

Château La Cabanne Pomerol 2016

95 Puncte James Suckling:

Un vin foarte floral și aromat, care are nuanțe profunde de șist și piatră, cu o abundență de fructe de pădure proaspete, prune și dude. Notele de șist și grafit persistă până la sfârșit, cu o bogăție de tanini super fini, catifelați și concentrați.

255,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Château La Cabanne 2016

Producător: Château La Cabanne-AOC Pomerol

Perioada optimă de consum: 2021 - 2040

94 Puncte James Suckling: ”Un vin foarte floral și aromat care are nuanțe profunde de șist și piatră, cu o abundență de fructe de pădure proaspete, prune și dude. Notele de șist și grafit persistă până la sfârșit, cu o bogăție de tanini super fini, catifelați și concentrați. Încercați-l începând din 2022.” 

93 Puncte Parker

Ediția 2015 - 95 Puncte James Suckling: ”Un vin dens și bogat, cu arome de fructe coapte și plin de mușchi. Corpolent, rotund, cu tanini suculenți și sfârșit foarte aromat. Savurați subtonurile de fructe de pădure, coajă de portocală și cedru. Cel mai bun făcut vreodată? Are nevoie de patru sau cinci ani ca să se armonizeze.”

            - 94 Puncte Parker: ”La Cabanne 2016 este un asamblaj de 94% Merlot și 6% Cabernet Franc. Proprietarul François Estager mi-a spus că aceasta este prima ediție la care nu a folosit niciun pic de sulf (unul dintre puținele domenii care se mișcă în această direcție). L-am gustat în trei ocazii. Nasul oferă note de fructe negre cu tulpină cu țepi, gard viu și piatră rece - cu siguranță, mai sofisticat decât edițiile recente, cu o puritate impresionantă. Pe palatin, taninii fini și aciditatea bine-gândită sunt frumos echilibrate cu fructul și cu notele de stejar nou din final. Acest Pomerol aretoate datele pentru a deveni un vin delicios care va bea cu plăcere timp de cîteva decenii.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - 94% Merlot, 6% Cabernet Franc
  • Tara de origine - Franta
  • An de recolta - 2016
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14,5%
  • Culoare - Rosu
  • Treapta de calitate - AOC Pomerol

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile