Château La Fleur-Pétrus Pomerol 2015

Château La Fleur-Pétrus Pomerol 2015
Château La Fleur-Pétrus Pomerol 2015

Château La Fleur-Pétrus Pomerol 2015

”Arome uluitoare de lavandă, petale de trandafir, alune, căpșuni și zmeură. Captivant. Corp plin, straturi de tanini polișați și fructe perfect coapte. Dens și foarte lung. De un clasicism sublim.”

1 800,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Château La Fleur Pétrus - AOC Pomerol 2015

Producător: Château La Fleur Pétrus - Pomerol, Bordeaux 

Proprietar: Établissements Jean-Pierre Moueix 

Soi: 92% Merlot, 7,5% Cabernet Franc, 0,5% Petit Verdot - struguri recoltați manual

Culoare: roșu-purpuriu intens

Miros: parfum elegant, floral, împletit cu note de fructe roșii, fructe negre, alune, ierburi de Provence

Gust: o combinație rară de eleganță și forță, catifelat, cu o rară bogăție și profunzime aromatică, corp plin, tanini fini, structură suplă și sfârșit încântător, incredibil de persistent 

Recomandări gastronomice: vițel, vită, porc, miel, rață, vânat, friptură de pui, risotto cu trufe, preparate asiatice, somon, ton, ciuperci, paste, brânză Camembert

Alcool: 15%

Temperatura de servire: 14-16°C

Potențial de învechire: 35-40 ani

Maturat 18-20 luni în baricuri 50% noi.

99 Puncte Suckling: ”Arome uluitoare de lavandă, petale de trandafir, alune, căpșuni și zmeură. Captivant. Corp plin, straturi de tanini polișați și fructe perfect coapte. Dens și foarte lung. De un clasicism sublim.”

Situat între Château Pétrus și Château La Fleur, de la care și-a luat numele, Château La Fleur-Pétrus a intrat în proprietatea renumitei familii Moueix în 1950. În ultimii 15 ani, Christian Moueix, binecunoscut datorită celebrelor sale vinuri din Pomerol - Château Pétrus, Château Trotanoy, Hosanna, din Saint Emilion - Château Belair-Monange și din California - Dominus Estate (http://www.winepoint.ro/dominus-estate/410-dominus-by-christian-moueix-2013.html) și Ulysses, a așezat Château La Fleur Pétrus în top-ul podgoriilor din Bordeaux.

Rezultatul muncii obsesive din vie, unde fiecare viță este tratată individual și, de asemenea, din cramă, unde vinificarea este foarte precisă dar tradițională, este un vin-cult profund, complex și irezistibil care reflectă perfect unicitatea Pomerol-ului.

 

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - 92% Merlot, 7,5% Cabernet Franc, 0,5% Petit Verdot
  • Tara de origine - Franta
  • An de recolta - 2015
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 15%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile