Valahorum Busuioaca Rose

Valahorum Busuioaca Rose
Valahorum Busuioaca Rose

Valahorum Busuioaca Rose

Culoarea vinului este un rose aramiu,stralucitor.Aromele predominante sunt cele de flori de piersic și petale de trandafir, cărora li se alătură o nuanță de gutuie coaptă și floare de vanilie. Gustativ, descoperim un vin rotund și bine structurat, unde aciditatea asigură note proaspete de cireșe, zmeură, litchi și senzație de busuioc.

54,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Culesi in zori, in ladite, strugurii au fost sortati cu rabdare. Extragerea mustului ravac a avut loc imediat la temperatura scazuta si fara contact cu oxigenul, pentru a limita extractia de culoare si pentru a pastra aromele de fruct proaspat.Mustul limpezit a fost inoculat cu drojdii selectionate si a fost fermentat in Crama Mosia Dragasani, intr-o cisterna din inox, la temperatura scazuta. Vinul tanar a fost tinut timp de doua luni pe drojdia fina de fermentatie pentru un plus de complexitate si prospetime.

Temperatura de servire: 10 – 12 grade Celsius.
Asocieri culinare: un partener excelent pentru fructe de mare, pastrav si somon, paella, ratatouille, mancaruri orientale (Thai) aromate si usor picante, preparate lejere din carne de pasare si porc, mezeluri usoare, pizza, pasta, salate si fructe

Caracteristici

  • Clasificare - Sec
  • Soi - Busuioaca
  • Tara de origine - Romania
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Rose

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile