Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Roze SERVE

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Roze SERVE
Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Roze SERVE

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Roze SERVE

Un vin cu miros de zmeură, fragi si pepene galben si un gust fructat (zmeură, fragi, pepene galben), proaspăt, echilibrat, răcoritor.

35,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri bune romanesti ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.
Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din vii mature inființate in anul 2005 in viile noastre din Cogealac. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați cu camioane frigorifice la crama din Ceptura unde sunt vinificați in aceeași zi. Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.
În 2017 am ales pentru rozeul din colecția Rezerva Contelui un vin 100% Fetească Neagră care vă va cuceri, in mod sigur, cu aromele sale de fructe de pădure si pepene galben.
Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este o colecţie ce vă oferă o experienţă SERVE și nu o rețetă prestabilită. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla fiecare an de recoltă după inspiraţie. Rezultatul vă lăsăm să îl evaluați singuri.
Rezerva Contelui este o colectie de vinuri bune romanesti, ce provin din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Asocieri culinare: ca aperitiv, salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste.
Temperatura de service: 12-13°C

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Feteasca Neagra
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2019
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Rose
  • Treapta de calitate - Zona Cogealac, vin varietal

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile