Charme De La Mer M1. Crama Atelier

Charme De La Mer  M1. Crama Atelier
Charme De La Mer M1. Crama Atelier - vin rose demisec
Charme De La Mer M1. Crama Atelier - vin rose demisec Charme De La Mer M1. Crama Atelier - vin rose demisec Charme De La Mer M1. Crama Atelier - vin rose demisec Charme De La Mer M1. Crama Atelier - vin rose demisec Charme De La Mer M1. Crama Atelier - vin rose demisec

Charme De La Mer M1. Crama Atelier

Charme de la Mer este un vin tonic, usor „frivol” si jucaus. Culoarea deschisa ca bujorii de domnite sfioase are o transparenta violacee. Aromatic, vinul este surprinzator! O bucurie de parfum de petale de trandafir, fructe tropicale coapte si mirodenii dulci. Gustativ, ne impresioneaza prin finete si prospetime, intensitate si echilibrul inspirat dintre zaharul rezidual si aciditate. Ne încanta intr-un final usor dulce-amarui, tonic!

38,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Charme de la Mer M1. Crama Atelier

Recolta anului 2015 a fost o recolta a contrastelor. Generoasa si schimbatoare, a testat priceperea viticultorilor si a mesterilor din crama. Temperatura medie în luna iulie, luna esentiala pentru vie,a fost de 23,7° C. Strugurii de Traminer au fost recoltati manual la momentul coacerii depline, dintr-o parcela de vie îmbatata de soarele dobrogean si domolita de briza sarata a Marii Negre.

ASOCIERE CULINARA: Fructe de mare, mancaruri orientale aromate si usor picante, curry, salata de fructe si dulceata de trandafiri.

Temperatura de servire: 10-12°C

Categorie: Vin rose

Caracteristici

  • Tip Vin - Demisec
  • Soi - Traminer
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2017
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13,5%
  • Culoare - Rose

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile