Solo Quinta 2019 Recas

Solo Quinta 2019 Recas
RECAS SOLO QUINTA Cupaj 5 soiuri (negru de dragasani,muscat ottonel,sauvignon blanc,chardonnay,feteasca regala)

Solo Quinta 2019 Recas

Vinul este de culoare galben pai, briliant și limpede.In prima fază vom observa arome florale, date de Muscat Ottonel, fructe exotice, ananas, mango și lychee. După un timp,în pahar putem detecta o componentă de condimente dulci,vanilie, lemn dulce și migdale proaspete, arome provenite din maturarea Chardonnay-ului în barrique,un corp puternic, echilibrat de prospețimea Sauvignon Blancului.Caracterul unic este subliniat de soiul Merlot vinificat în alb.

89,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Solo Quinta Recas

Munca de creaţie în viaţa unui oenolog este un lux. Solo Quinta este un vin rar, născut din imaginaţia şi dragostea pentru vin a oenologului Hartley Smithers.
Un cupaj neobişnuit, între patru soiuri albe şi un soi roşu vinificat în alb, care se schimbă în fiecare an în funcţie de strugurii care dau cea mai bună performanţă în acel sezon.
Cei mai buni dintre cei mai buni struguri se regăsesc aici, în cupajul Solo Quinta. O dovedeşte faptul că a ajuns în listele de vin a câtorva dintre cele mai bune restaurante din lume, încununate cu stele ale Ghidului Michelin (Maze, restaurantele lui Gordon Ramsay), sau o arată Marele Premiu (cel mai bun vin alb sec din concurs) câştigat la Vinalies Internationales 2011, important concurs internaţional de vinuri din Franţa, fiind probabil cea mai importantă distincție acordată unui vin românesc.

ASOCIERE CULINARA:Pește de apă sărată, preparat cu sosuri: meunier sau beurre blanc;Lobster și Crab; Preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre; Se poate asocia chiar și cu carne de vită ultra tandră, de tip Wagyu.

Temperatura de servire: 10-12°C

Categorie: vin alb

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Merlot, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc,Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2019
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13%
  • Culoare - Alb
  • Treapta de calitate - DOC-Recas

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile