Solo Quinta 2018 Recas

Solo Quinta 2018 Recas

Solo Quinta 2018 Recas

Solo Quinta este un vin mineral galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate bună. Aspecte intens florale (soc, salcâm), note verzi, fructe (caise, piersici, gutui, urmate de mango), totul construit pe o mineralitate bună și cu vanilie în fundal . Aciditatea foarte bună susține un vin complex, catifelat, onctuos, intens aromatic, corpolent, care își pastrează calitățile și pe final, acesta fiind marcat de gust de sâmburi de caise.

85,00 lei

Adaugă în coș

Adaugă la lista de dorințe

Mai multe informații

Solo Quinta Recas

Munca de creaţie în viaţa unui oenolog este un lux. Solo Quinta este un vin rar, născut din imaginaţia şi dragostea pentru vin a oenologului Hartley Smithers.
Un cupaj neobişnuit, între patru soiuri albe şi un soi roşu vinificat în alb, care se schimbă în fiecare an în funcţie de strugurii care dau cea mai bună performanţă în acel sezon.
Cei mai buni dintre cei mai buni struguri se regăsesc aici, în cupajul Solo Quinta. O dovedeşte faptul că a ajuns în listele de vin a câtorva dintre cele mai bune restaurante din lume, încununate cu stele ale Ghidului Michelin (Maze, restaurantele lui Gordon Ramsay), sau o arată Marele Premiu (cel mai bun vin alb sec din concurs) câştigat la Vinalies Internationales 2011, important concurs internaţional de vinuri din Franţa, fiind probabil cea mai importantă distincție acordată unui vin românesc.

ASOCIERE CULINARA: peste alb, fructe de mare, salate

Temperatura de servire: 10-12°C

Categorie: vin alb

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Cadarca, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2018
  • Volum - 0,75 L
  • Alcolemie - 13%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Oferte speciale

Toate promoțiile