Omikron White 2019 Zacharias

Omikron White 2019 Zacharias
Omikron White 2017 Zacharias

Omikron White 2019 Zacharias

OMIKRON White este un vin luminos, dintr-o combinatie speciala de doua soiuri albe grecesti, Roditis si Moschofilero. Se caracterizeaza prin gust proaspat si culoare alb-galbui, in timp ce pe nas domina o aroma fructata intensa, cu note placute de citrice. Arome de flori pe nas si o aciditate buna. Raport calitate-pret foarte bun, oferind posibilitatea unor nenumarate combinatii cu aperitive de zi cu zi, prajite si uleioase.

25,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Ilias Zacharias este mintea conducatoare a Podgoriilor Zacharias. Ramanand fidel convingerilor sale, el crede ca vinul de buna calitate porneste din podgorie, nu din crama. Experienta sa de patruzeci de ani i-a permis sa puna in practica cele mai inovatoare metode de producere a vinului, insotite de un respect absolut atat pentru struguri, cat si pentru mediul inconjurator. In consecinta, fiecare sticla de la Zacharias Vineyards intruchipeaza nu numai mestesugul si grija, ci si experienta indelungata si know-how-ul ridicat.

Podgoriile familiei Zacharias sunt situate in inima zonei Nemea, pe pantele din jurul satului Leontio si acopera o suprafata de 40 de hectare. Nemea este o zona deosebit de favorizata de natura, datorita particularitatilor sale de microclimat si teren. Acesta este probabil motivul pentru care este cea mai cunoscuta regiune viticola din Grecia, din antichitate si pana in prezent.

Asocieri culinare: peste la gratar sau prajit, carne alba, branzeturi usoare, fructe.
Temperatura de servire: a se servi la 10-12C.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Roditis, Moschofilero
  • Tara de origine - Grecia
  • An de recolta - 2019
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 11,5%
  • Culoare - Alb

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile