Mirachi Sauvignon Blanc Crama Histria

Mirachi Sauvignon Blanc Crama Histria
Mirachi Sauvignon Blanc Crama Histria

Mirachi Sauvignon Blanc Crama Histria

Aceste vin semiaromat este obținut din struguri nobili de Sauvignon Blanc, culeși pe îndelete și cu mare grijă de mâini dibace chiar în plantația proprie de pe colinele însorite ale Dobrogei, din apropierea vechii cetăți grecești Histria de la malul Mării Negre. Aromele proaspete de fructe tropicale se însoțesc surprinzător și suav cu cele ale florilor de viță de vie, într-o îmbrățișare lungă și plăcută cu accente citrice, minerale.

31,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Mirachi Sauvignon Blanc 2019 este un vin semiaromat de culoare galben pal cu reflexe verzui, care a fost obținut din struguri nobili, culeși manual și sortați cu atenție chiar în plantația proprie a Cramei Histria, de pe colinele însorite ale Dobrogei, din apropierea vechii cetăți grecești Histria de la malul Mării Negre.
După o macerare peliculară de scurtă durată, la temperatură scazută și o presare lejeră, urmată de fermentația la temperatură controlată, vinul a fost ținut pe drojdie fină timp de 6 luni, pentru un plus de complexitate.
Rezultatul este un vin alb sec, cu o tărie alcoolică de 12.5%, cu aspect limpede și sprințar.
Aromele proaspete de fructe tropicale se însoțesc surprinzător și suav cu cele ale florilor de viță de vie, într-o îmbrățișare lungă și plăcută cu accente citrice, minerale.

Asocieri culinare: pește și fructe de mare, preparate mediteraneene sau preparate asiatice cu iuțeală moderată
Temperatura de servire: 7°-9°C

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2019
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 12,5%
  • Culoare - Alb

30 alte produse din aceeași categorie

Oferte speciale

Toate promoțiile