Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Alb SERVE

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Alb SERVE
Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Alb SERVE

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui Alb SERVE

Un vin cu miros proaspăt, citric, floral (flori de lamâi și salcâm) si un gust cu arome de citrice (grapefruit, pomelo) și măr ionathan, mineral, crocant.

35,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.
Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate de noi in anul 2005 in Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.
Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.
Rezerva Contelui Alb recolta 2016 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Chardonnay.
Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este o colecţie ce vă oferă o experienţă SERVE și nu o rețetă prestabilită. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla fiecare an de recoltă după inspiraţie. Rezultatul vă lăsăm să îl evaluați singuri.

Asocieri culinare: ca aperitiv , salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare
Temperatura de servire: 12 -13°C

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2018
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 13,8%
  • Culoare - Alb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile