Cuvee Ruxandra Crama Darie
Cuvee Ruxandra Crama Darie
Olfactiv, Galben auriu ,vagi reflexe verzui, limpiditate bună . Arome florale ,de fructe(caise , piersici albe, nuci) cu uș oare atingeri de lemn de alun si vanilie.
Olfactiv, Galben auriu ,vagi reflexe verzui, limpiditate bună . Arome florale ,de fructe(caise , piersici albe, nuci) cu uș oare atingeri de lemn de alun si vanilie.
Strugurii, culeși la maturitate tehnologică încep procesul de vinificare prin macerarea la temperaturi joase timp de 24 de ore in bazine de inox urmate de fermentarea la temperatura controlata in bariculi de stejar timp de 14 zile unde fermentatia malolactica are loc odata cu cea alcoolica.
Maturate timp de 6 luni in butoaie de stejar frantuzesc.
Temperatură de servire: 10-12°C.
Asocieri culinare: brînzeturi semitari și tari, brânzeturi cu mucegai extern (Brie, Camembert), salată Caesar, preparate la cuptor cu sosuri și reducții, ruladă de pui și curcan, pește oceanic (Calcan), crustacee mari (rac, langustină, homar), Tuna steak, plachie de pește, deserturi cu vanilie, piersici, mango, ananas.