Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant Crama Bauer

Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant Crama Bauer
Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant Crama Bauer

Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant Crama Bauer

Culoarea este de un galben pai. Notele dezvaluie flori salbatice de camp si tonuri subtile de trandafir. Arome predominant fructate, cu o aciditate perfect echilibrata.

129,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Crama Bauer, desi o crama moderna, foloseste metode traditionale de extragere a mustului din struguri pentru a conserva toate aromele terroir-ului. Este si cazul vinului spumant alb Bauer J.O.H.A.N.N.A. Extrabrut. Realizat integral din soiul de struguri Feteasca Regala, vinul spumant contine struguri dintr-o vita de vie veche de peste 40 de ani, ceea ce inseamna ca a concentrat in fructele sale toate caracteristicile unice ale zonei Dragasani. Boabele de struguri sunt culese manual, apoi presate cu tot cu ciorchine pentru a extrage toata aroma pura intr-un must declaratie pentru terroir-ul ce-l reprezinta. Mustul este tinut timp de 2 zile in butoaie de inox, pentru ca apoi sa i se adauge drojdii pline pentru complexitate si profunzime si sa fie mutat in butoaie de stejar. Al doilea proces de fermentatie are loc in sticla, expresia fiind pastrata in crama in conditii optime pentru invechire. Rezultatul este exceptional, un vin spumant cu o mineralitate fina, care aprinde toate simturile. Bauer J.O.H.A.N.N.A. Extrabrut este un vin spumant intr-o colectie limitata, de doar 1500 de sticle.

Temperatura de servire: 6-8 °C.

Asocieri culinare: excelent ca aperitiv, merge bine si cu preparate din peste, fructe de mare sau cu preparate asiatice precum sushi sau sashimi.

Caracteristici

  • Clasificare - Extra brut
  • Soi - Feteasca Regala
  • Tara de origine - Romania
  • An recolta - NV
  • Volum - 0.75l
  • Alcool - 12%
  • Culoare - Alb

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile