Crama Ferdi White Queen Editie Limitata 2020

Crama Ferdi White Queen Editie Limitata 2020
Crama Ferdi White Queen Editie Limitata 2020

Crama Ferdi White Queen Editie Limitata 2020

White Queen Editie Limitata 2020 este un Chardonnay fermentat si maturat in baricuri noi, de stejar francez, cu batonaj zilnic. Astfel ca White Queen este un vin untos, cu arome de fructe tropicale, care ne indreapta spre un postgust persistent. Un vin echilibrat, cu aciditate moderata, care ofera totodata o senzatie de prospetime si un potential bun de invechire.Fermentat si maturat in baric de stejar 8 luni.

Productie: 840 sticle

80,00 lei

Adaugă în coș

Mai multe informații

Crama Ferdi este o crama de tip boutique – premium care ofera iubitorului de vin privilegiul de a degusta un vin lucrat exclusiv manual si in editii foarte limitate. Sistemul de vinificatie este unul de perspectiva indelungata, avand in vedere ca vinurile rosii sunt maturate, de la 1 la 2 ani, in butoaie de stejar american, francez si romanesc, reinnoite la fiecare 3 - 4 ani.

Via se afla in insorita regiune viticola Dealu Mare, pe o suprafata de 3 hectare si are o vechime de 10 ani. Proprietarul cramei este si cel care face vinul, ghidandu-se dupa deviza ca vinul de calitate isi are obarsia in vie, de unde incepe si selectia strugurilor.

Crama produce vin din 10 soiuri de struguri, dintre care 7 rosii: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Shiraz, Merlot, Burgund Mare, Pinot Noir si 4 albe: Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca, Chardonnay si Riesling Italian, productia anuala totala fiind aproximativ de 10.000 de sticle.

Vinurile Cramei Ferdi se disting prin naturalete, consistenta, aciditate si eleganta. Utilizarea metodei traditionale de facut vinul are ca rezultat o gama de vinuri echilibrate si rafinate.

Temperatura de servire: 10-12 °C.

Asociere culinara: Creveti la gratar cu sos de caise, homar, risotto si branzeturi precum Brillat-Savarin sau Camembert.

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Chardonnay
  • Tara de origine - Romania
  • An de recolta - 2020
  • Volum - 0,75 L
  • Alcool - 14,2%
  • Culoare - Alb
  • Treapta de calitate - Dealu Mare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile