Lista produselor producătorului Tsantali


Familia Tsantali a cultivat podgorii, a făcut vinuri și a distilat ouzo și tsipouro încă din 1890.


Evangelos Tsantalis, vinificator de a doua generație și una dintre cele mai carismatice figuri din istoria vinificației grecești, a transformat afacerea familială locală într-un nume de brand care se dezvoltă rapid, întotdeauna în prim-planul inovării.

 • Agioritikos Red TsantaIi
  Disponibil
  Agioritikos Red TsantaIi

  Un vin de culoare violet inchis cu reflexe purpurii palide. Un amestec de Limnio si Cabernet Sauvignon cu note de zmeura, de violete si de afine care plutesc peste fructe proaspete. Pe nas, arome de fructe de padure si note elegante de vanilie. Palatinul este uscat, cu taninuri bine structurate. Arome de condimente dulci complimenteaza profilul fructat. Finis persistent.

  Un vin de culoare violet inchis cu reflexe purpurii palide. Un amestec de Limnio si...

  Un vin de culoare violet inchis cu reflexe purpurii palide. Un amestec de Limnio si Cabernet Sauvignon cu note de zmeura, de violete si de afine care plutesc peste fructe...

 • Agioritikos White Tsantali
  Stoc epuizat
  Agioritikos White Tsantali

  Un vin extrem de limpede, galben-auriu cu o nuanta atractiva de verde, plin de arome de piersici si mere verzi. Un palatin armonios si vivace. Pe nas arome de coaja de citrice cu note de iarba si ghimbir. Pe palatin este sec, cu aciditate crocanta care ii da prospetime, care -combinat cu fructele suculente- conduce la un finis placut, intens.

  Un vin extrem de limpede, galben-auriu cu o nuanta atractiva de verde, plin de arome de...

  Un vin extrem de limpede, galben-auriu cu o nuanta atractiva de verde, plin de arome de piersici si mere verzi. Un palatin armonios si vivace. Pe nas arome de coaja de citrice...

  39,00 lei
  Adaugă în coș Vizualizaţi
 • Makenodikos Red Tsantali
  Disponibil
  Makedonikos Red Tsantali

  Rosu rubiniu aprins cu o tenta de violet, un semn al tineretii si prospetimii sale. Ies la suprafata arome de fructe rosii coapte, precum si arome de coacaze rosii. Taninuri moi ofera o senzatie matasoasa.

  Rosu rubiniu aprins cu o tenta de violet, un semn al tineretii si prospetimii sale. Ies...

  Rosu rubiniu aprins cu o tenta de violet, un semn al tineretii si prospetimii sale. Ies la suprafata arome de fructe rosii coapte, precum si arome de coacaze rosii. Taninuri moi...

 • Mekdonikos Rose Tsantali
  Disponibil
  Makedonikos Rose Tsantali

  Un vin rose de culoare trandafirie vibranta, cu nas aromat de capsuni coapte si gem de zmeura. Gust rotund si plin, cu un finis surprinzator de curat.

  Un vin rose de culoare trandafirie vibranta, cu nas aromat de capsuni coapte si gem de...

  Un vin rose de culoare trandafirie vibranta, cu nas aromat de capsuni coapte si gem de zmeura. Gust rotund si plin, cu un finis surprinzator de curat.

 • Makedonikos White Tsantali
  Disponibil
  Makedonikos White Tsantali

  Un vin alb cristalin, cu nuante de verde proaspat. Aromele cele mai proeminente pe nas sunt cele de flori albe si levantica. Pe palatin vinul este sec cu aciditate crocanta care ii da prospetime si care, in combinatie cu aromele de fructe suculente, ii confera un postgust placut si intens.

  Un vin alb cristalin, cu nuante de verde proaspat. Aromele cele mai proeminente pe nas...

  Un vin alb cristalin, cu nuante de verde proaspat. Aromele cele mai proeminente pe nas sunt cele de flori albe si levantica. Pe palatin vinul este sec cu aciditate crocanta care...

 • Rapsani Grande Reserve Tsantali
  Disponibil
  Rapsani Grande Reserve Tsantali

  Caracteristici: Rapsani Grand Reserve descrie o culoare violet dens, arome dulci de visinata, tort de fructe, lemn dulce, masline si cutie cu condimente. Textura fabuloasa, putere, corpolenta, fruct pur si un finisaj opulent, voluptos, cu structura tanica ferma.

  Caracteristici: Rapsani Grand Reserve descrie o culoare violet dens, arome dulci de...

  Caracteristici: Rapsani Grand Reserve descrie o culoare violet dens, arome dulci de visinata, tort de fructe, lemn dulce, masline si cutie cu condimente. Textura fabuloasa,...

 • Rapsani Tsantali
  Disponibil
  Rapsani Tsantali

  O combinație seducătoare de cireșe uscate la soare, zmeură și afine se amestecă cu arome de pastă de măsline, roșii și o aromă de condimente și vanilie. Culoare roșie rubiniu. Elegant, textura catifelata si palatbila cu un finisaj moale si matur.

  O combinație seducătoare de cireșe uscate la soare, zmeură și afine se amestecă cu...

  O combinație seducătoare de cireșe uscate la soare, zmeură și afine se amestecă cu arome de pastă de măsline, roșii și o aromă de condimente și vanilie. Culoare roșie rubiniu....

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile