Lista produselor producătorului Crama Darie

Pe colinele din apropierea drumului național DN2A, nu departe de orașul Hârșova, cu Dunărea ce șerpuieste în apropiere, se află plantația de viță de vie a familiei DARIE, cu CRAMA ce-i poartă același nume. O plantație de 29 ha de viță de vie, ce reprezintă businessul privat al familiei DARIE, inițial formată din 22 ha plantate cu viță de vie nobilă, ce a evoluat în timp prin plantarea a incă 7 ha.


CRAMA DARIE își propune să producă numai vin de foarte bună calitate. În prezent ne înfățișăm în fața dumneavoastră cu următoarele soiuri de vinuri: Chardonnay, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot și Roze-ul cupajat din cele trei soiuri negre amintite mai sus


http://www.cramadarie.ro/index.php


 • Cuvee Cristian Cabernet Sauvignon & Merlot Crama Darie
  Disponibil
  Cuvee Cristian Crama Darie

  Note de olfactive fine, arome de fructe de pădure, mure, coacăzeși cireșe negre. Gustativ Vinul are arome de visine si cirese, capsune supramaturate, fructe de padure, struguri foarte copti. Pe plan secundar se disting nuantele de smochine, curmale, tabac, ierburi uscate si ciocolata amara.

  Note de olfactive fine, arome de fructe de pădure, mure, coacăzeși cireșe negre....

  Note de olfactive fine, arome de fructe de pădure, mure, coacăzeși cireșe negre. Gustativ Vinul are arome de visine si cirese, capsune supramaturate, fructe de padure, struguri...

 • Cuvee Ruxandra Chardonnay Crama Darie
  Disponibil
  Cuvee Ruxandra Crama Darie

  Olfactiv, Galben auriu ,vagi reflexe verzui, limpiditate bună . Arome florale ,de fructe(caise , piersici albe, nuci) cu uș oare atingeri de lemn de alun si vanilie.

  Olfactiv, Galben auriu ,vagi reflexe verzui, limpiditate bună . Arome florale ,de...

  Olfactiv, Galben auriu ,vagi reflexe verzui, limpiditate bună . Arome florale ,de fructe(caise , piersici albe, nuci) cu uș oare atingeri de lemn de alun si vanilie.

Listă de dorințe

Cele mai cumpărate

Toate produsele din topul vănzărilor

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promoțiile